Kategorier

Alle elsker Frankie-boy

Ritt Bjerregaard har annonceret sit farvel og tak som overborgmester. Og pludselig er alle glade på Københavns Rådhus over at Frank Jensen er socialdemokraternes kommende spidskandidat. Der er dog nogen, der surmuler blandt socialdemokraterne. Tre ud af de fire medlemmer af BR-gruppens bestyrelse blev “belønnet” af partiets græsrødder med pladser som nr. 8 og nedefter på opstillingslisten. Kun Ritt-klonen Anne Vang fandt nåde, da hun blev nr. 2.

Læs hele analysen.

STØT JARLS BLOG her.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

2 kommentarer til “Alle elsker Frankie-boy”

– Er Thomas Larsen ved at finde en ny kilde :-)?

fra Berlingske:
http://www.berlingske.dk/article/20090406/thomaslarsen/704060091/

“Thomas Larsen: Partiets bedste mand

Landets kommende finansminister '“ Claus Hjort Frederiksen '“ er chefrådgiveren par excellence i Venstre.”

Forklaringen på hans unikke position skal først og fremmest findes i hans suveræne dømmekraft og evne til at skære ind til kernen i enhver politisk situation.

“Dertil kommer, at alle i partiet ved, at han arbejder utrætteligt for at bringe Venstre frem '“ uden selv at drømme om at komme helt til tops. Han er partisoldat helt ind i marven, og derfor har skiftende Venstreledere vidst, at de har kunnet stole på Hjort i en verden, hvor det ellers kan være farligt at vende ryggen til selv sine nærmeste”.

Lukket for kommentarer.