Kategorier

Sister Spin

Det er ikke kun statsministeren, der er blevet skiftet ud her i weekenden. Der er også vagtskifte i det højprofilerede job som 'spindoktor' eller særlig rådgiver for statsministeren. På vegne af Kforum har jeg taget et tjek på den tiltrædende spindoktor i Prins Jørgens Gaard Søs Marie Serup og giver et par bud på, hvad man skal kunne for at få succes i jobbet. Og så peger jeg på nogle styrker og svagheder hos Lars Løkke Rasmussens rådgiver.

Læs mere her

Læs også mit portræt af Lars Løkke Rasmussen som blev bragt i Information i mandags.

STØT JARLS BLOG her.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

3 kommentarer til “Sister Spin”

Jeg ville hellere have din samlede vurdering af Foghs tid som statsminister end endnu mere fokus på spin og kommunikation, der efter min mening er ved at blive en anelse for 1990’s. Nu befinder vi os efterhånden i krisetider, og så er der altså ikke mange, der er interesserede i at stirre sig blinde på kommunikation og spin.
Jeg vil derfor mægtigt gerne se et en indlæg, hvor du laver en samlet vurdering af Foghs tid som statsminister, og hvor han sættes i et større historisk perspektiv, sammenlignes med tidligere statsministre, vurderes, vejes og placeres på en rangliste. Det kunne være rigtigt interessant!

1. Haha. Nu er min blog ikke helt at sammenligne med “de ringer – vi spiller”, og jeg har desværre ikke andel i licensmidlerne, så man kan ikke sådan bestille analyser og så regne med at de kommer.

Sister Spin var et indlæg til et Kforum – hvor man netop har meget fokus på spin og kommunikation. Det er egentligt lidt utroligt at det ikke er gået op for dig.

Men jeg skal se om jeg får tid til at analysere Fogh. Jeg synes dog ikke rigtig at jeg har så meget mere at bidrage med i forhold til det som de andre aviser har skrevet. Det bliver let en gentagelse.

Ærgerligt. Jeg kan nu generelt bedre lide dine analyser end dem, jeg finder i dagbladene. Også når der bliver gentaget.

Jeg ved godt, at Thomas Larsen er den tilbagevendende antipati, og det er jeg nu også enig i, men sådan én som Peter Mogensen, han er nu heller ikke meget at samle på. Generelt er der ikke mange, der kan leve op til kvaliteten på denne blog. Det skulle lige være Arne Hardis og Helle Ib, som jeg også har stor respekt for. Så keep up the good work!

Lukket for kommentarer.