Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Slut med de fede år

Author icon

Skrevet af

Clock icon

juni 23, 2009

Comments icon

Ingen kommentarer

De københavnske politikere er på vej på sommerferie, og det sker med en bevidsthed om, at årets budgetslag allerede begynder i anden uge af august. Men i modsætning til tidligere år bugner kommunekassen ikke af penge. Det er nemlig slut med de fede år.

Læs min seneste analyse af københavnsk politik, som jeg skriver for lokavisen “Bryggebladet”.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border