Kategorier

Den lille bulldozer fra Græsted

Hvem er han egentlig denne Lars fra Græsted? En svedende lavpraktisk samfundsingeniør hedder det i en længe ventet biografi om Danmarks statsminister. Biografien “Lars Løkke – portræt at en statsminister”, der udkom for nylig, er skrevet af journalist og politisk kommentator Niels Krause-Kjær, som har sat sig for at skildre Løkkes politiske liv og 'afskrabe hans politiske DNA'. Det er en mission, som Krause-Kjær når i mål med.

Læs min anmeldelse på Kforum

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

6 kommentarer til “Den lille bulldozer fra Græsted”

@1. Skoene er godt nok små, hva’!

Lokalet var meget slidt og trængte til en ordentlig omgang. 1,7 mio. kr. er ikke urimeligt – håndværkere og interiør koster.

Og hvad er egentligt forventningen? At DKs statsminister (og her er det ligegyldigt hvilken partifarve han har) skal holde pressemøde i et gammelt kosteskab fordi det ikke kan blive småt nok for nogle?

Husk lige BT’s track record på det område.

Avisen har også haft forsidehistorier om at Forsvarsministeriet brugte penge på en designer, da de skulle have et nyt logo, og at Finansministeriets underbetalte økonomer får mad fra Café Europa, når de arbejder over.

Selvfølgelig skal Lille Lars have malet bagvæggen, hvis dét kan få ham til at se bedre ud. Efter de klip jeg har set at dømme har det nu ikke hjulpet.

Lukket for kommentarer.