Kategorier

Status efter det københavnske kommunalvalg

14 dage er gået siden valget til Københavns Borgerrepræsentation. Jeg gør i en ny klumme status og forudser, at både SF og de konservative i hovedstaden står til at skifte deres leder ud inden for de næste år.

Læs hele klummen her, som jeg skriver for lokalavisen “Bryggebladet”.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

4 kommentarer til “Status efter det københavnske kommunalvalg”

Hvad siger du til de radikale Jarl, altså udover konstitueringssagen? De bliver vel også nødt til at finde en ny mand/kvinde som skal stå i spidsen af partiet i København, når man ser Bondams personlige stemmetal og tænker på Manus drømme om folketinget.

Bondams lidt over 3000 personlige stemmer var ikke ligefrem imponerende og hvis Manu helliger sig Christiansborg, bliver de vel ligesom SF nødt til at finde et nyt topnavn?

1. Tak for et godt og relevant spørgsmål. Husk på jeg skal også have noget at skrive om i kommende klummer! 😉

Bondam blev valgt til spidskandidat fordi Manu Sareen hellere vil i Folketinget.

Bondam blev borgmester, fordi Manu Sareen hellere vil i Folketinget.

Hvis ikke der er en udfordrer til Bondam om fire år, ja så bliver han vel spidskandidat igen?

Tak for fremragende analyser af livet på Københavns Rådhus. Kan du oplyse om Hvor det er muligt at få et samlet overblik hvordan de forskellige ben i BR er blevet fordelt?

3. Tak!

På det konstituerende møde i dag vil den nye BR vælge folk til borgmestre og BR-udvalg osv. Derefter vil det være offentligt.

Mht. pengeposter osv. Så lader det til at fristen for at indlevere navne mv. er 29. januar. Så det er ikke helt afgjort endnu, hvilke personer, der kommer til at “sidde på flæsket” i diverse nævn, bestyrelser osv.

Herefter burde du kunne se det på kommunens hjemmeside. Ellers kontakt Borgerrepræsentationens sekretariat. De er vist sat i verden for at formidle den slags oplysninger! 🙂

Lukket for kommentarer.