Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Politico.com om det danske frokostdiplomati

Author icon

Skrevet af

Clock icon

december 5, 2009

Comments icon

9 kommentarer

Ha! Det højest opnåelige som politisk blogger og kommentator er nu overgået min ringhed – og i øvrigt også Weekendavisens Hans Mortensen. Vi er begge blevet citeret i tidens mest interessante politiske medie, den amerikanske Washington-baserede internetavis for politik m.m. Politico.com. Det er vist ikke engang overgået “Redaktøger” eller andre klogeåger fra de etablerede medier.

Mortensen og jeg medvirker i en artikel af den danskfødte amerikanske politiske stjerneskribent Louise Roug Bokkenheuser, som har sat sig for at beskrive “Copenhagen Power Lunches” dvs. en guide til københavnske politikerværtshuse og restauranter. Denne blogs faste læsere kan formentlig genkende beskrivelserne fra denne artikel.

I øvrigt er det mig en særlig glæde, at Toga Vinstues tidligere forpagter nyligt afdøde Johs. Lund Petersen ved samme lejlighed også er blevet ristet en rune i det velansete amerikanske medie for politik. Det ville den gamle sgu have nydt! Naturligvis i selskab med en Von Oosten-bitter!

De stimulanser behøver jeg nu ikke. Det her er rigeligt til, at jeg kan være høj hele weekenden og næste uge med!

Politico.com udkommer i øvrigt også på print. Under klimatopmødet udkommer avisen således på print både i Washington og i København og her. Ovennævnte artikel kan læses på side 37!

Bonusinfo: “Lunch without borders” hedder på dansk: “Frokost UDEN kant”. Ophavsmanden til begrebet er vist ukendt. Mit eget bud kunne være Peter Sterup tidl. K-generalsekretær under Hans Engell og indehaver af kommunikationsbureauet Prime Time Kommunikation.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

  9 Comments

 1. Ole

  sagde den 6. december 2009 kl. 11:35:

  Tillykke med de fine referencer, som end ikke kan overgås af kong Thøger af rådhuspladsen.

  Så blev det alligevel jul for den gamle blogredaktør

 2. Klaus

  sagde den 6. december 2009 kl. 12:54:

  Tillykke. I år blev julen så sandelig en høj-tid.

 3. Valdemar

  sagde den 6. december 2009 kl. 17:12:

  Smukt, og rørende omtale af Toga

 4. Niels Munk

  sagde den 6. december 2009 kl. 18:23:

  Jamen da! Hjerteligt tillykke med omtalen på en så fremtrædende plads.

  Vi er nok en del, der bliver lidt sentimentale når Toga og salig Johs. kommerpå tale. Må han i sit efterliv blive lige så gavmildt beskænket med sin elskede Van Oosten, som han dennesidigt selv, med sin generøse udskænkning gjorde sig fortjent til.
  Og med sit husrum, utallige gode historier og utrolige beretninger står han som et uforligneligt fyrtårn når det gælder det københavnske nattelivs fælder, fornøjelser og lærerige steder.

 5. Niels Munk

  sagde den 6. december 2009 kl. 18:26:

  -En utilladelig fejl: Man ville være blevet bortvist fra Toga!
  Det hedder jo Von Oosten

 6. Søren HC

  sagde den 7. december 2009 kl. 08:50:

  Tillykke med den fine omtale. Så blev det også jul i den gamle blog 🙂

 7. Torben Pind

  sagde den 7. december 2009 kl. 21:18:

  Mere end fuldt fortjent, Jarl.
  Og en god jul med bloggen!

 8. Bo Sandberg

  sagde den 11. december 2009 kl. 00:49:

  Sådan, Jarl!

Bottom border