Kategorier

Frank Jensen begyndte ellers så godt

Overborgmester Frank Jensens første måned på Københavns Rådhus begyndte fantastisk godt '“ og sluttede temmelig skidt.

Læs min analyse af københavnsk politik, som jeg skriver for lokalavisen “Bryggebladet”.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

3 kommentarer til “Frank Jensen begyndte ellers så godt”

“Det viste sig imidlertid, at der ikke var tale om et egentligt forældremøde, men et ganske almindeligt uforpligtende cafémøde for nydanske kvinder”

Trist at du er faldet for det spin, Jarl. Denne ‘udlægning’ af mødet kom først, da skolelederen på Holbergskolen så reaktionen på at man arrangerede forældre-møder uden fædre fordi muslimske ægtemænd ikke ville tillade deres koner at komme til møder hvor andre mænd deltog. Der var faktisk også en enlig far som var udelukket fra dette FORÆLDRE-MØDE. Til at begynde med bekræftede Skolelederen faktisk at det forholdt sig sådan, og forsvarede rent faktisk at Folkeskolen skulle underlægge sig den slags middelalderlige normer og værdier.

At medierne så går med på den nye ‘vinkling’ af sagen, som værende et “uforpligtende cafémøde” siger noget om journalisternes politiske ståsted.Ifølge meningsmålinger ligger stemmer cirka 90 procent af journalisterne på Centrum-venstre partierne. Og at Søren Pind og Villy Søvndal skynder sig at skifte holdning siger alt om, at vi her taler om populistiske levebrøds-politkere uden noegt som helst form for politisk mod eler civilcourage.

Sjovt at se Frank J’s respekt for København kun gjaldt til han var valgt og skulle fylde sit forkontor med sine pamper venner. Det er rart at han allerede nu har meddelt at han ikke kan fortætte som overborgmester, hvis Anne Vang ikke får styr på den skrantende børnepasning, og hun har jo lagt hårdt fra start ved inden2 mdr at annoncere yderligere 70 mio i underskud (Måske vil hun gerne være overborgmester).

Jeg håber at Bo Asmus Kjelgaard snart får et rigtigt rbejde og så er færdig med at eksperimenter mere med københavnernes skatter, hans afløser kan umuligt være lige inkompetent.

Frank Jensen har åbenbart ikke glemt det “politiske” håndværk. Han starter med at ansætte nogen han skylder noget, åbenbart uden (i nogle tilfælde) at bekymre sig om gældende regler på området.

Hvad er det dog for et nogle systemer vi har fået lavet, hvor man gøre gør som man vil. Uden skelen til reglerne. Stort set uden konsekvenser.

Politiet skulle da vist ansætte et par hundrede mand, hvis ikke kun forskellige læk med fortrolige oplysninger skulle efterforskes, men også mennesker i magtfulde “politiske” stillinger.

Lukket for kommentarer.