Kategorier

København gør klar til massive besparelser

Menuen i den kommende tid står på personalefyringer og sandsynligvis blokerede daginstitutioner. Og så blev Frank Jensen frikendt af ombudsmanden på grund af manglende beviser i sagen om de fire ansættelser blandt andet af partifæller i hans administration. Ombudsmanden kritiserede imidlertid ansættelsesproceduren, som han fandt “stærk kritisabel”. Det knirker fortsat i den radikale lejr – og så får byen snart en ny shiamuslimsk moske i Nordvest-kvarteret. Mums for DF.

Læs min analyse, som jeg skriver for lokalavisen Bryggebladet.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

En kommentar til “København gør klar til massive besparelser”

Hm, Jarl.
Mon ikke Manu S. var helt bevidst om den (presse)ravage, han skabte ved så skarpt at undsige Bondams manøvre. At gå imod DF giver ham jo en perfekt platform ifm. det forestående Folketingsvalg, hvor det jo længe har været kendt, at han ville stille op.

Lukket for kommentarer.