Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

København gør klar til massive besparelser

Author icon

Skrevet af

Clock icon

april 20, 2010

Comments icon

1 kommentar

Menuen i den kommende tid står på personalefyringer og sandsynligvis blokerede daginstitutioner. Og så blev Frank Jensen frikendt af ombudsmanden på grund af manglende beviser i sagen om de fire ansættelser blandt andet af partifæller i hans administration. Ombudsmanden kritiserede imidlertid ansættelsesproceduren, som han fandt “stærk kritisabel”. Det knirker fortsat i den radikale lejr – og så får byen snart en ny shiamuslimsk moske i Nordvest-kvarteret. Mums for DF.

Læs min analyse, som jeg skriver for lokalavisen Bryggebladet.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

    1 Comment

  1. Tine H.

    sagde den 21. april 2010 kl. 09:15:

    Hm, Jarl.
    Mon ikke Manu S. var helt bevidst om den (presse)ravage, han skabte ved så skarpt at undsige Bondams manøvre. At gå imod DF giver ham jo en perfekt platform ifm. det forestående Folketingsvalg, hvor det jo længe har været kendt, at han ville stille op.

Bottom border