Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Ikke plads til “fine fornemmelser” hos SF

Author icon

Skrevet af

Clock icon

maj 4, 2010

Comments icon

8 kommentarer

SF's strateger har for længst opdaget, at tidligere DF-vælgere i stort tal er på vej henover midten i en grad, at det kan afgøre folketingsvalget. Men én ting kan forhindre, at de stemmer på SF, og det er, hvis SF-politikere river vælgere i næsen, at de tidligere har stemt på et parti, som  »ikke er stuerene « eller fremstiller dets ledere som nazister.

Læs min analyse af Steen Gades bodsgang til Pia Kjærsgaard, som jeg skriver for dagbladet “Information”.

Den gamle modstandsavis har i øvrigt fødselsdag på denne dag inden befrielsesdagen.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

  8 Comments

 1. Rasmus

  sagde den 4. maj 2010 kl. 15:07:

  En dejlig analyse, med bibelsk patos.

 2. Hans Nielsen

  sagde den 4. maj 2010 kl. 20:52:

  off topic

  Jarl kan du ikke forsøge at støve noget sladder op om det kommende medieforlig. Forslaget om en konkurrerende kanal til P1 kan det have noget at gøre med Guldbrandsen og Giversens tilknytning til DR oplysning og dermed P1???

 3. Jarl Cordua

  sagde den 4. maj 2010 kl. 21:30:

  2. Næh. Hvorfor skulle der dog være nogen sammmenhæng? Giversen og Guldbrandsen har slet ikke den slags indflydelse. P.t. er det folk, som ingen vil røre set ud fra en politisk kontekst.

 4. Hans Nielsen

  sagde den 5. maj 2010 kl. 14:01:

  Nej der er ikke plads til fine fornemmelser hos SF, men det er der blevet hos S’s “skrige……” 😉

  http://politiken.dk/politik/article964299.ece

  Det er i mine øjne intet mindre end en katastrofe for kvindes troværdighed, når hun giver den fuld gas som “Mrs social indigneret”

 5. Jarl Cordua

  sagde den 5. maj 2010 kl. 14:04:

  4. Julen falder tidligt i år… Det var da lige en gave til Venstres propagandamaskine, som vil være nyttig igen af rive hende i næsen under næste folketingsvalg.

 6. Ole

  sagde den 5. maj 2010 kl. 16:33:

  6 det er jo altid rart at se S blive afklædt af deres dobbeltmoral – vi husker alle Buksti, Frank Jensen, og mange flere – det er dejlig nemt at kommunikere og kan forhåbentligt fjerne mange indignerede stemmer og måske kommer der færre optrædende af Mette Frederiksen

 7. Jimmi Kristensen

  sagde den 6. maj 2010 kl. 01:11:

  fødselsdag, jovist har det officielle information fdselsdag, da børge outzen overtog det nationalsocialistiske fædrelandets trykkeri, men dets illegale forgænger har jo en længere historie.
  Har selv en af dets tidliste aviser, men har kun turde oploade forsiden på archive.com sammen med diverse illegale eller sidenhen bortgemte (uden offentlig adgang) tryksager.
  ufatteligt at man tilsybeladende er næsten den eneste med den interesse som har uploadet materiale.
  Al vor historie er jo under lås uden offentlig addang i rigsarkivet, Danmark er nemlig klart det mest lukkede land i den vestlige verden!!!

 8. Hans Nielsen

  sagde den 6. maj 2010 kl. 07:10:

  “Vi er ikke ideologiske modstandere af alle former for privatisering eller udliciteringer. Vi har et meget afslappet forhold til, om det er offentligt eller privat. Vi ønsker bare, at der skal være lige betingelser for, hvordan man driver virksomhed eller skole, siger Henrik Sass Larsen.”

  Den udtalelse fra den politiske ordfører fra sosserne er chokerende. Han lyder jo som en ægte liberalist, der snakker om ensartede eller lige konkurrencevilkår.

  Der er ikke meget socialisme over den udtalelse 😉

Bottom border