Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Giv Frank en bamse i bytte for en pædagog

Author icon

Skrevet af

Clock icon

juni 9, 2010

Comments icon

Ingen kommentarer

På Københavns Rådhus gør man sig klar til efterårets store budgetslag. På forhånd ser det ud til at den ene pædagogfagforening BUPL, der organiserer personalet i de selvejende institutioner, ender med at trække det korte strå. Der vil ske sammenlægninger af ledelser, forældrebestyrelser og meget andet. Øvelsen går ud på, at Københavns Kommune skal skaffe 350 milllioner kr. på næste års børne- og ungebudget. Men det sker ikke uden protester. Derfor opfordrer forældreorganisationen KFO til, at børnene afleverer deres bamse til overborgmester Frank Jensen, så de kan beholde deres pædagog. Læs om alt dette og meget mere i min analyse af Københavns Politik som jeg skriver for lokalavisen, Bryggebladet.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border