Kategorier

Udsigt til hurtigt vagtskifte i Statsministeriets departement

Alt tyder på, at departementschef Christian Kettel Thomsen flytter ud af “Den Røde Kancellibygning” på Slotspladsen, hvor Finansministeriet ligger og til Statsministeriet, der holder til i vestfløjen (!) af Christiansborg. Og det vil ske særdeles hurtigt, for erfaringen er, at magttomrum har det med at blive fyldt ud i en fart.

Men kan det alligevel kikse med det “oplagte valg”? Hvem bestemmer det? Hvad siger Lars Løkke Rasmussen? Og hvem overtager så i Finansministeriet – Slotsholmens politisk-økonomiske maskinrum og magtcenter? Bliver det en af “the rising stars” blandt ” the young and the bright” i den nye generation af topembedsmænd? Jeg har efter at have talt med en del kompetente iagttagere omkring og på Christiansborg forfattet denne analyse til dagbladet Information.

Update! Det blev Kettel! Læs mere her.

Reklame: Køb bogen om det kommende valg: “Helle eller Løkke?” Læs mere om Ræsons bog – som bl.a. Jarl Cordua bidrager til – her.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

2 kommentarer til “Udsigt til hurtigt vagtskifte i Statsministeriets departement”

Gad vide om han så om 5 år bliver ny direktør i DI og fortsætter i Karsten Dybvads fodspor? 🙂

Det er måske et dumt spørgsmål, men skal sådan en stilling ikke annonceres offentligt?

Lukket for kommentarer.