Kategorier

Lille Lars fra Ørestad

I sidste uge sprang to Venstrefolk i København til Liberal Alliance. Hvad er op og ned i sagen og hvem er det, man på rådhuset kalder for “Lille Lars fra Ørestad”? Hvad sker der lige for kommunen i den såkaldte Farvergade-sag? For det og meget andet – læs årets sidste analyse af “Københavnsk Politik“, som jeg skriver for lokalavisen “Bryggebladet”.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

2 kommentarer til “Lille Lars fra Ørestad”

Blot en ekstra bemærkning til Farvergadesagen: som bekendt verserer der også en ombudsmandssag, i kraft af en embedsmands private initiativ. I betragtning af det materiale, der iflg. Berlingske skal være overgivet til ombudsmanden ved den lejlighed kan man vist godt forvente nogle konklusioner, der ikke kommer til at more kommunen. Og ombudsmanden bliver ikke helt så nem for et socialdemokratisk bystyre, eller for en socialdemokratisk regering at overhøre – når folketingsgruppen i oppositionstiden (naturligt nok) har søgt at få det mest mulige ud af de sager, hvor ombudsmanden har udtalt kritik af f. eks. Anders Fogh Rasmussen.

Modif: det er dog muligt at jeg har misset noget, og at ombudsmanden pt. anser sig for ude af sagen – ved du det, Jarl?

Lukket for kommentarer.