Kategorier

'Stunde null' for liste C

Med Henriette Kjærs forventede afgang fra ledelsen hos K, men bratte exit fra dansk politik, er de konservative fri mht. at skulle forklare sig i forhold til den tidligere ordfører og gruppeformands opsigtsvækkende og tæt beskrevne privatøkonomi.

Nu kan det igen handle om politik.

Og det er kun godt for partiet, for regeringens genvalgschancer, for Lars Barfoeds muligheder for at slå igennem som partileder, for partiets muligheder for at kommunikere politik og ikke mindst for Kjær selv og hendes familie.

Lars Barfoed fik så i går valgt Carina Christensen som ny politisk ordfører og Tom Behnke som gruppeformand.

Sidstnævnte var et logisk valg. Han har indtil i går været gruppens næstformand.

Det er dog de færreste, som tiltror Carina Christensen større evner til at kommunikere skarpt, klart og kontant. Man må dog sige, at Christensen med sit beskedne politiske talent virkelig indtil videre har fået udfordringer, som hun under normale omstændigheder nok ikke burde få. Tre gange har hun været minister uden at nogen vil betegne hendes tid på ministerbænkene som nogen kæmpesucces. Christensen fremstår i det hele taget lidt farveløs, kedelig og intetsigende.

Så hvorfor blev det hende? Umiddelbart må det oplagte argument være, at hun er kvinde. Partiet har netop sagt farvel til to kvindelige topfigurer, så måske har det spillet ind, at man har ønsket at lade en kvinde forblive på posten som politisk ordfører.

Jeg mener, at Carina Christensen skal have en chance, om end at jeg vil blive særdeles overrasket, hvis hun griber chancen og kommer til at udfylde rollen som politisk ordfører på en måde, der nærmer sig Henriette Kjærs niveau.

Hvorfor valgte man så ikke Rasmus Jarlov i stedet som politisk ordfører? Ja det er et af de store gådefulde spørgsmål. Måske fordi Jarlov er helt uden chance for at blive genvalgt? For at blive det skal han enten slå Per Stig Møller eller erobre de konservatives 18. mandat (nr. 2 i Københavns Storkreds) og ingen af delene er der udsigt til. Carina Christensen får det dog næsten ligeså svært, da hun skal op mod gruppens nye næstformand Mike Legarth og Videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen i Sydjyllands Storkreds.

Yderligere er der argumentet, at Christensen har vist sig loyal mod både Barfoed og Brian Mikkelsen. Sidstnævnte har ikke kunnet nedlægge veto mod Christensen.

Endelig peger nogle på, at valget af Christensen hænger sammen med, at 'de ældre' i gruppen ikke finder sig i at blive overset igen, hvis Barfoed fx havde peget på Jarlov.

Så nu består det konservative daglige ledelsesteam af Barfoed, Christensen og Behnke. Ikke ligefrem det største politiske dreamteam, der er set på Christiansborg. Men det er til gengæld en holdopstilling fri af skandaler og uro.

I øvrigt er det min vurdering, at de konservatives fremtidige opbakning i meningsmålingerne under alle omstændigheder stort set kun afhænger af Lars Barfoeds evne til at kommunikere med borgerlige vælgere. Carina Christensen er en bifigur. Hvis hun lader være med at kvaje sig alt for meget, så får det næppe den store betydning for Liste Cs opbakning ved valget. Efter et valg er hun formentlig fjernet igen, selv hvis de konservative skulle komme i regering igen.

Så alt andet lige: Jeg tror på fremgang for de konservative i den kommende tid. Også set i lyset af at tingene dårligt kan blive værre, men at der nu er renset ud.

P.s. Hvad fik så Henriette Kjær til at gå af og helt forlade dansk politik? Ja det var formentlig en kombination af svigtende opbakning og i de seneste dage et hårdt pres fra partiets ledelse dvs. Lars Barfoed og store dele af gruppen om at gå af plus at det blev for meget for hendes familie. Kjær burde kende til sin samlevers farverige fortid vedr. pengesager, og må forventes at have en idé om, hvad der kunne være på vej fra BTs side. Avisen har tilsyneladende gennemlyst Erik Skov Petersen i en grad, så der har været mulighed for at køre forsider i lang tid endnu. Ved at hive i pinden til katapultsædet, så bliver hendes familie pludselig fri for presset fra medier, vælgere og partifæller. Men vi har næppe hørt og læst det sidste om den på alle måder hårdt trængte familie i Hellerup.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

46 kommentarer til “'Stunde null' for liste C”

Den nye duo Barfoed & Løkke “klovnede sødt” i et blødt interview på TVs morgens-tv i dag. Barfoed er slet ikke uden humor.

PS. Synes Løkke så meget træt og slidt ud. Talte bl.a. om at være fit og i form som ældre, men lignede noget der var mere dødt end levende…

😉

1. Det ville ellers have været noget for vittighedstegnerne, hvis hun havde heddet “Sæhl”. Tak! Rettet!

2. Jamen for oppositionen og dens mange bloggere her på sitet, så er Løkke pr. definition træt, udslidt og færdig.

Jeg så faktisk lidt af programmet, og det var nu ikke mit indtryk at Løkke lignede noget, der var mere dødt end levende..

Er det ikke bare ønsketænkning fra din side? 🙂

Troels Mylenberg gør lidt ud vinklen om “at det hele er mediernes skyld”, at Kjær måtte gå. Det er ikke Mylenbergs synspunkt, men han reflekterer over de mange, der mener, at BT har blod på hænderne ift. Henriette Kjær. Og pressen skal passe lidt på.

Tjah. Tjoh. Det er sgu nok glemt om en uge. BT ændrer ikke linje. Slet ikke. De er stolte af deres journalistiske meritter. Ind imellem med god grund.

BT skal da have at de går efter alle uden nogen særlig politisk vinkel. Ekstra Bladet derimod har under Poul Madsen omdannet sig til en decideret oppositionsavis, der er imod efterlønnens afskaffelse og VK-regeringens genvalg.

http://www.fyens.dk/article/1776299:blogpolitik-dk–Ofringen-af-Henriette-Kjaer

Med Kjærs exit er der pludselig blevet et konservativt vacuum i det østjyske, hvor de trods alt stadig må få et mandat. Hvem er favorit til at overtage pladsen? Kunne man forestille sig at f.eks. Rasmus Jarlov flytter sin opstilling dertil?

… og det går så op for mig, at det nok er Behnke, der tager mandatet. Alligevel: kunne man forestille sig en opstillingsrokade?

@3

Du skal da vist have nyt tv, Jarl. 😉

Løkkes ansigt på morgen-tv lignede ikke det man ser i avis annoncerne fra Venstre. Er det et gammelt ungdomsfoto de bruger?

7. Nej. Det er virkelig forbløffende at billeder af politikerne i annoncer ikke helt svarer til virkeligheden 😉

Det kunne være at Løkke også skulle gå over til botox…

Jarl

Jeg forstår ikke helt dit argument for at valget af politisk ordfører skulle afhænge af dennes mulighed for at blive genvalgt og er den konservative gruppe ikke der hvor alle uanset fløj og alder vil blive hilst velkommen som politisk ordfører såfremt vedkommende forøger muligheden for fremgang og dermed genvalg.

Forøvrigt hæfter jeg mig ved at i hele denne farce har Naser Khader faktisk formået at opføre sig klogt ved at holde sin mund 🙂

Jeg mener selvfølgelig også, at valget af Carina Christensen er en ren foræring til oppositionen, men jeg sidder lidt med den tanke, at man med Rasmus Jarlov havde fået en politisk ordfører, som kun taler til de allerede overbeviste og dem der måske overvejer at stemme på Liberal Alliance. Midtervælgere ville blive skræmt (endnu længere) bort.

Stod det til mig, så havde de valgt Dyremose eller Sjelle.

Men man kan selvfølgelig håbe for konserne, at Carina Christensen er en “late bloomer” som nu vil folde sig ud som en skarp politisk debattør…

2 den “anden” Mikael:-)

Så selv klippet for lidt siden. Ja, Barfoed overraskede ved at have lune og humor. Til gengæld er jeg ikke enig i, at Løkke virkede træt, men den slags vurderinger er jo altid subjektive.

Noget andet er: hvor er der så meget begejstring for Jarlov? Hvad er det lige han kan som de andre ikke kan?

9. “Det kunne være at Løkke også skulle gå over til botox'¦”

Hvad mener du med det, Jarl 🙂

Det var kun en munter bemærkning med henvisning til spekulationer i den lettere del af pressen om at en anden kendt kvindelig toppolitikers evt. brug af samme præparat 😉

15: Det, Jarl mener er, at Se & Hør forleden kunne afsløre HTS som en af de stakler, der ikke vil være deres rynker (læs:alder) bekendt!
Her er altså forklaringen på, hvorfor hun altid ligner en Barbiedukke i ansigtet 🙂

Hvis alle Løkkes “ridser, revner og buler” fra morgen-tv skulle have et skud botox blev det en dyr omgang – man skal vist være Venstre-løve for at synes han så frisk ud!

😉

14. Jarlov er lækker. Folk vil gerne omgås smukke mennesker.

Men derudover er han da også en god debatør. Og når konkurrencen så ikke er overvældende, så vil man jo lyse op.

Selvom der også er andre. De fleste nævnt, men Helle Sjelle virker da også engageret og ok dygtig.

19. Ja Mikael. Det var så dit 27. “Lars Løkke er da vist lidt træt og udbrændt”-indlæg . Lidt kedeligt i længden med al den SF-propaganda.

OT.

Har lige hørt Poul Madsen udtale sig om alt for tidligt afdøde Tøger Seidenfaden.

Han sagde bl.a. : “Han ejede ikke tvivlens nådegave”.

Tag den fra hr. Madsen.

Gad nok vide hvor han har hørt det før.

Syns nu også statsministeren så lidt klatøjet ud, særligt i forhold til en veloplagt Barfoed – er jeg så også sat i bås som SF:er?

😉

23. Klatøjet har Løkke vist altid været om morgenen. Det er jo ikke det samme som færdig, mere død end levende osv. som Mikael altid mener uanset hvad vi så ellers debatterer her på bloggen. (Han følger bare parolen fra SFs sekretariat som konstant bombarderer journalisterne med det samme synspunkt)

Mig bekendt har Løkke altid lignet lort om morgenen. 🙂 Også før han blev statsminister!

Selv statsministre må vel få lov til at se trætte ud, når de sidder i morgen-tv. Han må jo op klokken fem om morgenen for at nå turen fra Græsted og den halve time i sminkerummet.

Så intet ondt ord fra mig for en lidt klatøjet Løkke.

22. Poul Madsen holder gravtale for Tøger Seidenfaden…

En vulgær person uden nedre grænser og blottet for sjæl, der i TVA fortæller os andre, hvordan et velbegavet, indsigtfuldt tænkende menneske med stort format var.

Det fortjente Tøger trods alt ikke…

Jeg har flere gange set Mikaels – ifølge Jarls oplysninger – egen partiformand om morgenen, når han går over Knippelsbro (har han en lejlighed på Christianshavn?) på vej til Christiansborg. Og Søvndal ser virkelig træt ud – ikke “træt” i betydningen sådan lidt morgentræt, som vi alle kan være, men “træt” i betydningen grå og nærmest transparent af træthed. Kort sagt ligner han vel bare sin alder – en mand i slutningen af 50’erne. Og dog, kender adskillige i den alder, der overhovedet ikke ser (så) hærgede ud, så måske ligner han mere end sin alder. Kan godt forstå at det er så påtrængende med at få nøglen til en ministerbil, hvis udseendet er så vigtigt for vælgerne 😉

PS. Ja, undskyld til Villy S. for at kalde ham “hærget”… ville bare bringe lidt balance ind i debatten 🙂

28. Villy Søvndal har lejlighed på Amager i det fantastisk eksklusive Holmbladsgadekvarter.

29. Tak for info… så har han jo langt at gå – i den alder 😉

I øvrigt lå der ikke noget i mit gæt på Christianshavn om, hvor SF’ere “kan” og “ikke kan” bo, hvis det er sådan noget, du sigter til med din bemærkning om “det fantastisk eksklusive Holmbladsgadekvarter”.

SÃ… nu bekræftes din kommentar om Ole Sohn ordret på tv2 news og i berlingske i morgen.

Du er for sej Jarl. Der var mange herinde der mente at den slags kunne man ikke tage for pålydende. Det var bare en enkelt kommentator, der sagde noget, etc.

Disse må jo så passende anerkende at du igen havde ret, og en anden gang hvor du bringer lignende i spil, så er troværdigheden selvsagt i top.

Og ja, Ole Sohn har så et forklaringsproblem 😀

Det er helt tosset, at de konservative ikke valgte Rasmus Jarlov som politisk ordfører, da han tydeligvis er den eneste virkeligt talentfulde politiker i den konservative folketingsgruppe i øjeblikket. Den eneste grund til, at Carina Christensen blev valgt, er, at hun er kvinde. Med hensyn til gennemslagskraft, intelligens og politisk tæft når hun ikke Jarlov til sokkeholderne. Rigtige mænd identificerer sig med typer som Jarlov, og kvinderne tænder på mænd som ham. Derimod gaber de fleste bare, når Carina Christensen med monotom stemme og et halvsurt ansigtsudtryk lirer tvivialiterer af.

De konservative siger, at man skal vælge den bedst kvalificerede uanset køn, måske de burde tage deres egne principper alvorligt.

De to farveløse personer, der nu står i spidsen af de konservative, er næppe i stand til at vende udviklingen for partiet.

31

Der er stadig ikke noget særlig mærkeligt ved, at Ole Sohn har nævnt højere boligskatter, al den stund at det var officiel SF-politik, indtil partiet lavede skattekompromis med S i Fair Løsning. Det er måske nok nye toner, at han samtidig taler for lavere personskatter, men det er altså ikke den nuværende S-SF politik, uanset hvad Ole Sohn personligt måtte mene var smart.

Og netop som VK havde tænkt sig at bruge netop denne udtalelse uden for referat til bankdirektørerne som bevis (noget tyndt, ganske vist) for, at så må der ligge hemmelige planer i deres skuffer om at gøre Ole Sohns tanker til både S- og SF-realpolitik, så snart valget er overstået – ja, så udtaler Jens Rohde nærmest ordret det samme til hele det ganske danske land i aftenens udgave af Debatten. Betyder det så også, at Venstre har lignende hemmelige skuffeplaner? Næppe for den kommende valgperiode – altså præcis som for S-SF.

Men Rohdes udtalelser må siges at tage luften ud af den kampagne, som bliver lanceret i Berlingeren fredag. For nu at underdrive lidt.

33,34

Ja Jens Rohde sidder jo både i regeringen og i folketinget. Og jeg gad vide om han ikke bliver den næste finansminister? NÃ… NEJ! Det gør han jo ikke…

Jeg forstår godt det presserende eller måske snarer desperate behov for, at man vil ligestille Ole Sohns mildest talt lidt for kække udtalelser blandt storkapitalen i september med en MEP’er for Venstre i et debatprogram.

Så kan det gå lige op…? Ak hvis bare verden var så god.

Hvis det skulle være rigtigt, så forstår jeg så ikke, at Berlingske (eller Politiken)ikke også har lavet en forside på baggrund af Jens Rohdes udtalelser?

Man kan vel dertil sige, at Jens Rohde på vanlig vis ærligt siger, hvad han – der ikke udtaler sig på regeringens eller Venstres vegne – mener i primetime TV (godt nok på DR2), mens Ole Sohn tilsyneladende tisker-hviser i krogene, mens han den gamle kommunist ikke kan stå for at blive feteret af storfinansen.

Men jeg er helt klar over at disse argumenter ikke gør noget indtryk på L. Rasmussen og Valdemar, der som vanligt er stærke i troen på Ole Sohns ufejlbarlighed og troskyldighed.

Amen.

you said it.

Egentlig ville jeg da bare ønske at Sohn og co. havde det minimum af mod til at sige det klart til vælgerne, at boligbeskatningen skal stige lidt. På den ene eller anden måde – man kan helt sikkert finde løsninger der ikke er specielt “farlige” for boligejerne(eks. beskatning ved gevinst ved salg)

Det havde så betydet at man kunne have bare en lille tro på at deres økonomiske planer kunne hænge sammen. Det vil for mig(boligejer) være langt mere betryggende end deres pinlige skåltaler om 12 minutter mere og så skal vi nok klare alle fremtidens ekseptionelt store udfordringer.

I stedet er de så hunderæde for at turde mene noget at det alene diskvalificere dem til magten.

Når man udelukker alle de håndtag som kunne sikre økonomisk balance i samfundet, så er der kun 2 muligheder – enten lyver man og gør en masse alligevel efter valget. Eller også kører man landet i sænk. Begge dele er tæt på at være lige slemt.

35

Jeg tror godt, at jeg tør vædde en flaske whisky – og modsat Khader levere, hvis jeg taber – på at Ole Sohn IKKE bliver finansmnister i en evt. S-SF(- R) regering 🙂

Jeg er enig med både Jens Rohde og Ole Sohn i de skatteudtalelser, og det tror jeg faktisk også, at SAMTLIGE nuværende folketingsmedlemmer er, måske lige undtaget EL på den del med faldende personskatter. Både efterløn og boligskatter har været tabu for begge sider af salen siden valget i ’98, hvor Uffe kom til at mangle et par hundrede stemmer pga af bolighetzen mod ham, og Nyrup mistede troværdigheden på at indgå efterlønsforlig med de borgerlige umiddelbart efter. Begge parter tabte – på hver deres måde – begge parter har derfor haft svært med de to emner, og begge parter har skiftedes til at forsikre med breve til befolkningen, og denne gang kom S-SF altså først med deres, sidst vandt Fogh det kapløb. Sporene fra Nyrup skræmmer så meget, at man kan være ret sikker på, at S-SF ikke tør gå stik mod deres egne løfter i det brev. Netop derfor virker den forsøgte skræmmekampagne altså temmelig tåbelig, og i endnu højere grad når en af deres egne lukker katten ud af sækken. At Berlingske ikke har fået det med endnu, betyder ikke, at Rohdes udtalelser ikke kan nå at få boomerangeffekt på leverancen fra Saxobank.

Så denne snak er og bliver valgkampsretorik, for ingen af parterne trækker boligskatten ind, når det gælder næste valgperiode. Derimod gætter jeg på, at ligegyldig hvem af dem, der danner regering i år, vil de varme op til sådanne ændringer i den følgende periode. Måske efter samme model, som Løkke har brugt med efterlønnen.

Forresten har han vist ligeså store huller i sin plan, indtil DF MÃ…SKE falder til patten med en halv løsning, for de holder ikke til en fuldstændig afskaffelse af efterlønnen. Dertil kniber det vist også en smule med den forudsatte nulvækst i det offentlige forbrug. Det er muligt, at man muntrer sig i spinenhederne, men særlig effektfuldt tror jeg ikke disse “he said, she said” historier er.

Det er og bliver jo tyndbenet i den sidste ende. For der er vel intet ulovligt i, at have en bestemt politisk holdning som man for nuværende ikke mener har gang på jorden. Det kan så skyldes, at man frygter vælgernes reaktion eller helt simpelt ikke mener tiden er inde her og nu da nogle grupper ville komme i klemme. Astrid Krag redegjorde efter min opfattelse rimeligt overbevisende i DR2- debaten for det problematiske i, at hæve boligbeskatningen i den nærmeste fremtid.

Man kan naturligvis ikke klandre Venstre og slige, at de kører hårdt på med skræmmekampagne og gør hvad man kan for at så tvivl om de garantier der er udstedt af S-SF . Og bankerne har jo et pænt stykke tid meldt sig markant ind i valgkampen til fordel for regeringen ( hvad man nu heller ikke direkte kan fortænke dem i, da de har ganske meget at tabe på en rød regering )……. Tilgengæld er jeg slet ikke så sikker på, at bankernes bidrag til regeringens dagsorden munder positivt ud, hvadenten det er såkaldte kritiske ekspertudsagn om S-SF ´s økonomiske planer og vækst-strategier eller lækage fra interne møder. Faktisk er jeg ret sikker på, at en overvejende del af befolkningen er stærkt kritisk indstillet overfor det meste som kommer fra den kant.

I stedet for at angribe S SF for at have en ‘hemmelig plan’ om at hæve boligskatten, ville det være en meget bedre strategi for regeringen at glæde sig over, at SF nr. 2 mener, at det ville være godt at sænke personskatten, det viser da at selv nogle fra SF har realitetssans inderst inde. Men Sohn er nok her i modstrid med Søvndahl, der så vidt jeg husker igen og igen har benægtet at personskatten har nogen betydning.

39. Der er sgu ikke meget skræmmekampagne i at udstille en SFer der vil sænke skatten. Det er i øvrigt en utroværdig påstand. Det er første gang i historien, at SF vil sænke skatten.

Husk på den gamle læresætning:

Frygten for at miste privilegier er et bedre instrument mht at mobilisere vælgerne i forhold til at stille de samme vælgere i udsigt, at de får diverse forbedringer.

Det er lige præcis det, som er baggrunden for rød bloks aktuelle succes i meningsmålingerne.

Jeg begriber overhovedet ikke den juhu-optimisme, der hersker omkring Jarlov som potentiel politisk ordfører for K.

Misforstå mig ikke. Jeg er meget enig med manden rent politisk – men han er da alt for letvægter. Selv i forhold til CC. han har ærlig talt skuffet mig en smule siden han kom i Folketinget på afbud.

Er han én der hele tiden tales om er VILDT inde i sine sager og myreflittig? NOPE!

Ikke at manden har et Khader-rygte for dovenskab, men det er som politisk ordfører ikke nok at interesse sig for de politiske sager, der interesserer én. Man skal kunne forsvare og forklare alt, hvad partiet står for – på alle politikområder (og det er et dårligt tegn i den forbindelse, hvis man som almindelig ordfører nedprioriterer sit eget fagområde, fordi noget andet interessere én mere – omend fuldt forståeligt).

Anciennitet er her vigtig af den simple grund at det øger sandsynligheden for at man er inde i stoffet – selve substansen (hvad stemte vi i hvilken sag?, hvorfor? og hvad er den historiske baggrund for det og det kompriomis?)

Det alene – IMO – diskvalificerer Jarlov til posten, som jeg er 100 pct. sikker på, han ville knække nakken på.

Som jeg tidligere har skrevet så har følgende – næst efter Henriette Kjær, Tom Behnke og Helge Adam – størst K-anciennitet i gruppen (altså ekskl. ancienitet fra andre partier):
Carina Christensen, Charlotte Dyremose og Helle Sjelle (alle årgang 2001 og dermed erfaring fra alt, hvad K har lavet og skal stå på mål for mens de har været i regering)

Det var derfor da også her afløseren skulle findes – måske med Mike Legarth som dark horse (hvilket hans forfremmelse til næstformand bevidner), hvilket dog blot ville have udløst behovet for at finde en ny finans- og skatteordfører…

Hvorfor så CC? Jeg vil mene det relle valg stod mellem hende og Dyremose ud fra en betragtning om, at de to (nok mere end nogen andre i partiet i partiet i øvrigt) er fuldstændig politisk på linje med Barfoed. Når han siger noget, så ved de hvorfor og kan anvende samme argumenter. CC var så nok det mest sikre kort ud fra sin baggrund som minister og at hun ikke (offentligt) havde meldt så klart ud i Barfoed-Mikkelsen kampen.

Måske frygtede Barfoed også at Dyremoses økonomi (med omvendt fortegn ift. Henriette Kjærs) skulle blive genstand for debat.

@43, Henrik Juul
Man forstaar godt Kjaer valgte at traekke sig, da den historie, du linker til, har langt stoerre vaegt end hvad der ellers er kommet frem, isaer da mange borgerlige politikere gjorde personlige skatteforhold til et afgoerende spoergsmaal henover sommeren.

“Erik Skov Pedersen trak skat fra sine medarbejdere, men i stedet for at give pengene til skat, beholdt han dem selv.”

Smart! 😉

Jeg kom til at tænke på, at Henriette Kjær og Erik Skov Petersens livsførelse minder ikke så lidt om den elskelige familie Gyldenkål, der blev lavet tre film om i 70’erne med bl.a. Axel Strøbye og Kirsten Walther i hovedrollerne. Man kan argumentere for, at Kjær/Skov Pedersen ikke har Gyldenkålenes charme, men ellers mener jeg ikke, parrene har meget at lade hinanden høre.

Måske skulle Kjær og herre i den forbindelse også overveje at sælge film-/tv-rettighederne til deres liv. Som B.T.’s dækning har vist, er der jo rigeligt med materiale til en hel tv-serie over flere sæsoner. Under alle omstændigheder er her lidt yderligere inspiration til Kjær og Skov-Petersen, hvis de en dag – mod forventning – skulle løbe tør for idéer til, hvordan de kan fortsætte deres livsførelse: http://www.youtube.com/watch?v=5XNlM4QGRY8

Lukket for kommentarer.