Kategorier

Budgetlov burde være unødvendig

Regeringen vil nu forsøge at styre den offentlige sektors – herunder kommunernes – budgetter med en budgetlov. Man kan jo spørge sig selv, hvorfor det burde være nødvendigt at lovgive om. Men det er det åbenbart. Kommunernes budgetlægning er jo ikke noget, som de selv har taget alvorligt.

Læs min klumme om sagen, som jeg skriver for “Kommunen”.

P.s. Jeg har ikke været så flittig på bloggen den seneste uge, da jeg har været ferieramt og henlagt mit ophold til “rollator-ghettoen” i Puerto de la Cruz, Tenerife. Men nu er jeg tilbage igen, og optræder også i aften – mandag – på TV2 News kl 23, hvor jeg reflekterer over Lars Løkke Rasmussens første – nogle vil nok sige sidste – to år i statsministerstolen.

NYT FRA BRUXELLES: Rohdes lov: “Trangen til offentlig bodsgang for fortiden under Fogh stiger med fraværet af medieomtale”

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

2 kommentarer til “Budgetlov burde være unødvendig”

Rohdes lov ?

Jens Rohde minder mig en del om Napoleon. Dels at han ofte stiller sig i en position som i et maleri af kejseren, men ikke mindst fordi der ret ofte er en aura af Waterloo over hans forslag.

Måske er “Rohdes lov”, at faldende vælgertilslutning foranlediger selvransagelse?

At Berlingskes husguru Thomas Larsen intet har fattet af hvad Rohde siger, er der intet nyt i, http://www.b.dk/politiko/thomas-larsen-rohde-skider-i-egen-rede . Men at den nærværende blog tilsyneladende ignorerer indholdet, og postulere diverse om motivation, er lidt overraskende.

Rohde har aldrig slået mig som den store tænker, og har for mig altid stået med tilnavnet “munden løber hurtigere end hjernen”. Men selv børn bliver voksne på et tidspunkt. Og det kunne være, at Rohde, mirakuløst, har simpelthen nået voksen-alderen før mange andre V-politikere.

Lukket for kommentarer.