Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

De røde spindoktorer erobrer Slotsholmen

Author icon

Skrevet af

Clock icon

oktober 11, 2011

Comments icon

1 kommentar

Den røde regering sidder nu på magten…og render fra garantierne og løfterne til vælgerne. De behøver naturligvis hjælp til at forklare vælgerne, hvorfor de ikke skal føle at de har købt katten i sækken. Og til det formål har politikerne opfundet “de særlige rådgivere”. Et nyt rødt spindoktorhold erobrer nu Slotsholmen. Se hvem de er, hvad de kan og hvordan Christiansborgs pressekorps vurderer dem og deres spinkunster i denne analyse, som jeg har skrevet for Kforum.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

    1 Comment

  1. Jonas Petersen

    sagde den 15. oktober 2011 kl. 23:44:

    Burde max-lønnen ikke stå til 920k for perregaard ligesom for den anden af villys rådgivere i udenrigsministeriet?

Bottom border