Kategorier

Frank Jensen venter på regeringens hjælp

Julen står for døren også på overborgmesterkontoret, hvor Frank Jensen i et par sager har stået i det, som nogle på nudansk kalder for en “pisselorte-situation”, men som tidligere blev betegnet som “et dilemma”.

Betalingsringen er heller ikke populære blandt de københavnske socialdemokrater, men der vanker nogle milde gaver, hvis Frank Jensen og hans fæller væbner sig med tålmod. Og så måtte Jensen trække stikket til Københavns Skibakke. En kompliceret sag om Amagerforbrændingens fremtid, hvor sagens udsættelse betyder, at skatteyderne nu skal til lommerne for at finde op mod 84 mill. kr på grund af en blanding af politikernes ubeslutsomhed, magtkamp og tonedøvhed.

Det er i øvrigt også en sag, hvor Jensen afventer, at regeringen lægger sig fast på en fælles politik, hvad angår affaldsbortskaffelse.

Læs om alt dette i årets sidste klumme “Københavnsk politik“, som jeg skriver for “Bryggebladet”.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

5 kommentarer til “Frank Jensen venter på regeringens hjælp”

Ja det er ikke kun FARVel regeringen som går ned i flammer – man kan også hygge sig over det forestående kommunalvalg hvor S vil miste enorm opbakning især den idiotiske betalingsring er dyr, men forkastelsen af BIG nye forbrænding er også top dumt – man undres over alle de fodfejl.

@1

Ved ikke hvor dumt det er at stoppe en investering på flere milliarder i en teknologi der er forældet allerede nu og som betød at man skulle binde sig til den forældede teknologi 30 år frem.

Det lyder lidt som Diesel IC4 bare værre.

At beslutnings processen så endnu en gang udstiller behovet for en enheds forvaltning er en anden sag.

Betalingsringen er da allerede nu en fantastisk platform for Borgmestre uanset partifarve over hele sjælland til at profilere sig.

@2, der vil altid være et behov for at brænde affald af, da der er ting du ikke kan genanvende (på en rentabel måde).

Sagen om Amagerforbrændingen er bare til at øge politikerleden. Først vil de have det, så vil de ikke. I mellemtiden spilder de en masse penge, og kommer ikke nærmere på en løsning *suk*

Bare ved at læse Jarls teaser bliver jeg glad for, at jeg ikke bor i KBH’s Kommune.

Den tilsyneladende skalten og valten med pengene er en skandale i sig selv.
Jeg synes dog at det hersens urban-smart-cool Copenhagen vs. miljøhippier på rådhuset -skisma er et interessant emne.
Jeg ville umiddelbart have troet, at den gennemsnitslige lilla-lyserøde-røde Københavner ville elske sådan et projekt.
Er SFerne på rådhuset ikke en lille smule ude af sync med deres vælgere her?
Nr. 2 hvad siger du til det?

Tak for en spændende klumme i øvrigt.

'œPisselorte-situation', hæ-hæh. Ja, det ord nåede vist ikke (og tak for det!) med i Dansk Sprognævns nyligt offentliggjorte liste over “nye danske ord”.
http://dsn.dk/nyt/nyheder/2011/2011/2011/nye-ord-i-2011

Spekulerer i øvrigt på, om “facebookdepression” er den følelse, man kan rammes af, når man (fordi man har fravalgt at “være” på facebook) ikke kan følge de kommentarer '“ som bl.a. herværende blogger er medleverandør af '“ der følger Clement Kjersgaards “Debatten” på DR?
😉

Lukket for kommentarer.