Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Manu i Cordua & Steno

Author icon

Skrevet af

Clock icon

december 15, 2011

Comments icon

Ingen kommentarer

Torsdag er 'Cordua & Steno'-dag!

I første halvdel af 1. time får vi besøg af Lykke Friis og Lisbeth Bech Poulsen EU-ordførere fra henholdsvis fra V og SF, der skal diskutere Danmarks evt. tilslutning til en ny EU-traktat. Så tager vi en time med 'Tænketanksbattle' kun afbrudt af timenyhederne med direktørerne Kristian Weise fra CEVEA og Martin Ã…gerup, Cepos. Emnet er meget aktuelt: Hvad skal vi leve af i fremtiden? Og bør Danmark tilslutte sig EU-traktaten? I 2. halvdel af sidste time af kirke- og ligestillingsminister Manu Sareen, hvor vi skal tale om folkekirkens måske kommende separation fra staten.

Og kanalen er naturligvis Radio 24-Syv!

Lytterne er velkommen til at ringe ind på 20 247 247 eller skrive til os via Facebook.

Dette program kan senere sammen med tidligere udgaver af programmet podcastes her.

Vi høres ved i dag torsdag fra kl. 14-16

Stay tuned!

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border