Kategorier

Jul i den gamle blog

Ved indgangen til denne søde juletid vil jeg benytte lejligheden til at sende en stor og varm julehilsen til alle bloggens læsere, og især de trofaste af jer, der holder ud på sjette år.

2011 har unægteligt været et helt fantastisk blogår, og det er næsten for meget at håbe på, at 2012 bliver endnu bedre,

Det skal ikke nægtes, at jeg har haft meget at se til siden jeg begyndte at lave radio med min medvært Torben Steno på Radio 24-syv, og det er gået lidt ud over frekvensen af nye indlæg på bloggen. Det råder jeg bod på i det nye år, måske bortset fra de første par uger af året, hvor jeg drager til New Hampshire for at overvære det republikanske primærvalg.

En særlig julehilsen – og tak – skal gå til de læsere, som har valgt at sende mig en kontant julehilsen. Jeg har i år modtaget beløb fra kr. 16,85 fra en fattig studerende til “en plov” fra et mig særligt venligt stemt ægtepar i Bølshavn på Bornholm.

Glædelig jul!

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

7 kommentarer til “Jul i den gamle blog”

Også en rigtig glædelig jul til dig.

Med tak for, at du fortsat har lyst til at producere blogposter, som man kan være enig eller uenig i, men som stort set altid er læseværdige. Ofte endda oplysende 🙂

En god jul til dig også. Du kører din egen stil og lægger ikke skjul på dine sympatier og antipatier hvilket jo gør at dine indlæg næsten altid er gode udgangspunkter for en debat.

Tak for en meget læsværdig blog og et meget sobert kommentarspor, som må kræve at stort arbejde at holde sådan. God jul.

Et forsinket glædelig jul til en altid læseværdig blog. Keep up the good work Jarl!

Glædelig Jul, Jarl
I året der gik skal du ikke glemme “Allinge ugen”.

Tak for dine gode betragtninger.

PS. @Rasmus
Det kan da ikke være et forsinket glædelig jul, når du sender det Juledag!

Tak for en god blog – og også tak til mine medlæsere. Jeg kender ikke andre blogs, hvor debatten er så saglig og oplyst.

Lukket for kommentarer.