Kategorier

Lars Seier Christensen i “Cordua & Steno”

Saxo Banks markante direktør og Liberal Alliances mæcen Lars Seier Christensen er gæst i første time i programmet i dag torsdag kl 14.05 på Radio 24-syv til en debat om eurokrise, bankernes rolle i den globale finanskrise m.m.

Er den økonomiske krise så alvorlig, at den danske regering kun kan føre en politik, der gør det fuldstændig ligegyldigt hvilke partier, der sidder i ministerkontorerne?

Det diskuterer vi med SF’s gruppeformand Pernille Vigsø Bagge og de konservatives politiske ordfører Benedikte Kiær.

Og så er jeg tilbage fra USA efter en uges intense studier af det republikanske primærvalg!

Hør hele udsendelsen her.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

6 kommentarer til “Lars Seier Christensen i “Cordua & Steno””

Velkommen hjem igen!

Efter den testosteron-fyldte lukkede fest i “Herreværelset” sidste uge var det rart, at både vi lyttere og kvindelige gæster igen blev budt indenfor.
😉

Vidste i øvrigt ikke at Lars Seier Christensen var flyttet til Zürich '“ så mødes han og Stephen Kinnock måske på golfbanen, hæhæ '“ hvilket skal være ham velundt. Hvad der derimod skuffede mig var, at han begejstres over både Ayn Rand (hvis bøger Saxo Bank åbenbart har udgivet!) og Ron Paul. Men det fortæller nu nok mest om, hvor forsvindende lidt jeg i forvejen vidste om Lars Seier. Og det er jo altid godt at få udvidet sin horisont '“ “warts and all”.

Velkommen hjem, og fin udsendelse. Jeg elskede Seiers one liner om, at ingen havde fortalt ham, at det var en stats finansieret radio,da han blev inviteret.
Ellers var der ikke et øje tørt hjemme os mig, da Vigsø Bagge
fortalte om alle de jobs vores handelsudenrigsminister ( – og nu også sundheds) Pia Dyhr havde med hjem fra Kina. (omkring vandmiljø).
Naiviteten hos SF’erne har ingen nedre eller øvre grænser, de har åbenbart ikke set hvorledes Kina har kannibaliseret sol energi markedet; og nu er på vej til at gøre det samme på vind markedet via enorme statskreditter.
SF’erne tror virkelig at tro kan flytte bjerge.
– Jeg ved godt Jarl at du fiskede lidt efter det, men Vigsø Bagge slap for billig.

Apropos radio.
Nu hvor regeringen vil lukke ROJ, så er det vel værd at nævne
SF’s holdning for et’ år siden.
Ak, Ak tiden går.
‘SF’s udenrigspolitiske ordfører Holger K. Nielsen er helt klar i mælet i for ­hold til påstandene om, at tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) har efterladt et indtryk hos tyrkerne af, at han ville sørge for at få lukket den kurdiske tv-station ROJ-tv til gengæld for posten som Natos generalsekretær.
“WikiLeaks afsløring af Anders Foghs løfter til tyrkerne om at lukke ROJ-Tv stiller ham i et særdeles uheldigt lys,” siger SF’s udenrigspolitiske ordfører Holger K. Nielsen i en pressemeddelelse.
“Der er rent ud sagt tale om en beskidt studehandel, hvor Fogh langt overskred sine beføjelser som statsminister. Han har selvsagt ingen kompetencer i forhold til danske domstole, og det er derfor også med god grund, at tyrkerne føler sig snydt,” fortsætter Holger K. Nielsen.’
http://nyhederne-dyn.tv2.dk/article.php/id-35358070:sf-anklager-fogh-for-studehandel.html

Thumbs up til Lars Seier. Jeg kendte ikke det store til manden forinden – andet end den sædvanlige mediesladder, og den skal man være forsigtig med at fæste lid til, og blev positivt overrasket. Der var både bid og begavelse.

@ 2
Hvad jeg bed mærke i (og jeg indrømmer, ikke uden stolthed heh, at jeg nok er, hvad sprogprofessor Jørn Lund betegner som “lystpedant”) var, hvordan hun nævnte, at “vores” [hvad-titlen-nu-d.d-er]-minister Olsen Dyhr havde talt med en embedssmand '“ efterfulgt af et kækt, henkastet: 'œ'¦ eller hvad han nu var.”

Det er denne samme “kækhed”, der generede mig i hendes opremsning af statsministre under hvilke “Carina” har været på overførselsindkomst (hvilket jeg i øvrigt giver hende helt ret i, er rystende): “Schlüter, Nyrup, Fogh, Løkke og '¦ Helle.” Hvorfor er det lige, at vi alle partout skal være på fornavn med Helle Thorning-Schmidt? Kunne man f.eks. forestille sig at opremsningen havde lydt “Poul, Poul, Anders, Lars og '¦ Thorning-Schmidt”? Nej vel? Og man kunne så måske til nød forstå det, hvis HT-S var “folkelig”, men det er hun jo langtfra. Så hvorfor mon? Og personligt tror jeg ikke, at der ligger noget “kønspolitisk” bag.

Uden for emne: Når nu SF mener, at det er tidsrøvende at skulle mødes med dronningen til Statsråd, vil jeg foreslå dem, at de i stedet takker nej til Nytårskur og fester som Dr. Margrethe i øvrigt måtte indbyde dem til. Så er tidstabet da vist snart indhentet igen.
😉

Interessant observation. Alle var jo også på fornavn med “Anker”, man ville næppe heller have en remse der går: “Krag, Jørgensen, Hartling, Schlüter”. Anker er Anker.

Men det KAN jo også skyldes om navnet henviser entydigt til én person eller ej. Alle ved hvem “Anker” er, hvorimod Jørgensen er et udbredt/anonymt dansk efternavn. På samme måde har vi lige haft tre statsministre i rap der hed Rasmussen – sikkert til stor morskab i udlandet. Et efternavn som ingen af dem er kendt under – de er kendt som Nyrup, Fogh og Løkke.

Når det så er sagt er det ikke mit indtryk at Helle Thorning Schmidt generelt går under navnet “Helle”. Mit indtryk er at hun generelt bliver omtalt som “Thorning” eller “Thorning-Schmidt”. Men det kan da være at det er en kommunikationsstrategi fra regeringens side at omtale hende som Helle, for at italesætte hende som en folkelig leder. Næppe en strategi der har den store effekt, ligesom blå bloks ihærdige italesættelse af SF som “Socialistisk folkeparti” næppe heller havde den store effekt.

Lukket for kommentarer.