Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Groggy-Frank og K slås om Jarlov

Author icon

Skrevet af

Clock icon

februar 7, 2012

Comments icon

2 kommentarer

Nyt om livets gang på Københavns rådhus, hvor overborgmesteren føler sig dårligt behandlet. Og af en eller anden grund så udstiller han det i de mærkeligste sammenhænge, hvad der bør undre taget Frank Jensens lange erfaring i betragtning.

De konservative skal have ny spidskandidat. BR-medlem Rasmus Jarlov vil gerne, men det er ikke alle i hans parti, der er enige i det.

Læs min analyse “Københavnsk Politik”, som jeg skriver for lokalavisen Bryggebladet.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

  2 Comments

 1. Ole S.

  sagde den 8. februar 2012 kl. 13:06:

  Ud fra overskriften troede jeg et kort øjeblik, at Jarlov ville skifte til S!

  Du skriver i artiklen, at der måske er forskellige politiske opfattelser hos de konservative, og det skulle påvirke Per Stig Møllers tidspunkt for at fratræde.

  Man opdeler ofte konservative i

  Liberal-konservative
  National-konservative
  Social-konservative

  hvor står Jarlov i dette?

 2. V. Rasmussen

  sagde den 8. februar 2012 kl. 14:21:

  Nu har jeg altid set Frank Jensen som en sært umoden mand, nærmest som en lille dreng, og at han er blevet Overborgmester skyldes jo udelukkende, at “mor Helle” forærede ham nominationen. (Hvem S end havde stillet op i Kbh. ville vedkommende have vundet!)

  Men netop med sin tale til håndboldherrerne imponerede han mig. Flot, fokuseret og flydende (ikke mindst i forhold til KP Frederiks tåkrummende pinagtige bidag), så at bebrejde Frank Jensen, at han fik udtalt et navn forkert i en i øvrigt fin tale? Er det ikke lidt småt?

  Derimod påskønner jeg som altid dine beretninger om spindoktor-rokader og -udnævnelser. Pyh, min hjerne ‘spinner’ helt ved forsøget på at følge med, hæ. Ogøhhh '¦ hvem er det nu egentlig, der regerer Danmark?!

Bottom border