Kategorier

Lars Barfoed i 'Cordua & Steno'

Torsdag kl. 14.00 i 'œCordua& Steno' på Radio 24-Syv er de konservatives formand Lars Barfoed i studiet en time for at tale om partiets fremtid og position i dansk politik. Har du spørgsmål så ring til os under udsendelsen på 20 247 247 eller skriv til os via Facebook '“ 'Cordua & Steno'.

I 2 time kl. 15.15 får vi besøg af Københavns børne- og ungeborgmester Anne Vang (S) og de konservatives Rasmus Jarlov i en debat om forsøgsordningen i landets hovedstad med lektiefri skoler. Sidst ca. kl. 15.35 tager vi en debat om behovet for en fol-keafstemning om Europagten mellem Johanne Kristiansen fra Folkebvægelsen mod EU og Jens Boe Andersen fra Europabevægelsen.

Stay tuned!

P.s. Husk at alle tidligere udsendelser kan podcastes via Radio 24 Syvs arkiv m.v. – og lige efter at de har været sendt.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006.
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128