Kategorier

København venter på regeringen

København venter på, at regeringen spiller ud med lovgivning på en lang række områder. Betalingsringen blev som bekendt aflivet i denne uge (efter denne klummes deadline), men ellers venter Frank Jensen og Co. på lovgivning vedr. styreform og politik omkring genanvendelse af affald, så Amagerforbrændingen kan komme i gang med at bygge deres forbrændingsanlæg og København få en skibakke. Nå ja. Og Frank Jensens ungdomserfaringer med fniseurt (Oh yes…he did inhale all right!) var – afslører han selv – omtrent ligeså succesfulde da han senere som voksen tog for sig af vodka under Økonomiforvaltningens nu berømte julefrokost. Til gengæld kan overborgmesteren glæde sig over, at kommunen formentlig når i mål med at kunne levere Socialdemokraternes valgløfte om at man kan få sit barn i en daginstitution i nærheden af bopælen. Det er blevet tid til endnu en analyse “Københavnsk Politik”, som jeg skriver for Bryggebladet.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718