Kategorier

Simon Emil i “Cordua & Steno” torsdag

Torsdag i “Cordua & Stenos” 1. time” er regeringens udspil til en reform om førtidspension på dagsordenen. Får vi et bredt forlig? Vi tager en debat med Venstres politiske ordfører Ellen Thrane Nørby og SF’s socialordfører Özlem Cekic.

Dernæst skal vi høre, hvad Det Radikale Venstres erhvervsordfører Andreas Steenberg vil gøre for at forhindre at endnu flere produktionsvirksomheder flytter ud Danmark. I debatten om erhvervslivets rammevilkår deltager gartneriejer Kristian Madsen, der er formand for Dansk Gartneri.

I programmets  2. time får vi besøg af Liberal Alliances politiske ordfører og gruppeformand Simon Emil Ammitzbøll forud for partiets landsmøde i weekenden.

Lytterne kan som altid ringe ind på 20 24syv 24syv og stille spørgsmål eller kommentere via vores side på Facebook.

Lyt med torsdag på Radio 24-Syv fra kl 14 til 16.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

2 kommentarer til “Simon Emil i “Cordua & Steno” torsdag”

Hej Jarl.
Tak for et fint program, som jeg lytter til med stor fornøjelse. Du og Steno har et fint og underholdende samarbejde.
Min eneste anke er, at jeres program kun sendes en gang om ugen. Alternativt skule programmet være længere. Jeg har savnet et program, hvor der er tid til at gå i dybden, men jeres program er dog det der kommer tættets på.

Lukket for kommentarer.