Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Lene E. og Pernille Skipper i 'Cordua & Steno' torsdag

Author icon

Skrevet af

Clock icon

juni 27, 2012

Comments icon

Ingen kommentarer

VKOs retspolitik i 00'erne var 'fast og fair'. Men hjalp det? Vi har den tidligere justitsminister Lene Espersen (K) og Pernille Skipper fra Enhedslisten i studiet. Lobbyisme virker, viser en ny undersøgelse. Det taler vi med Martin Vith om, der kommer fra konsulentvirksomheden Advice, der står bag undersøgelsen. Finansmarkederne venter på beslutninger fra EU-topmødet. Vi får i 2 time besøg lektor og EU-ekspert Sine Noerholm Just, der vil redde trådene ud for os og svare på spørgsmål om, hvad der sker. Sidst i udsendelsen skal vi uddele folketingsårets sidste Fidusbamse. Og så skal vi vende skattereform-forliget, Bråvallaslaget mellem Ø og SF, Henrik Sass-sagens afslutning og meget andet. Husk at man kan ringe ind på 20247 247 eller skrive til os via Facebook “Cordua&Steno”.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Se i øvrigt listen over tidligere modtagere af Ugens Fidusbamse

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border