Kategorier

Th. Stauning i “Cordua & Steno”

Den socialdemokratiske statsminister Thorvald Stauning er det 20. århundredes mest legendariske danske politiker. Vi har helliget en hel time af denne sommerudgave af programmet til at tale om Stauning og hans tid sammen med hans biograf historikeren Henning Grelle. I 2. time får vi først besøg af Pernille Rosenkrantz-Theil MF (S) og sociologen Henrik Dahl til en rundbordsamtale om, hvad der gør, at man ønsker at blive politiker '“ og hvad der får en til at vælge en sådan karriere fra. Sidst i 2. time kommer komikeren Jan Monrad forbi. Han vil forklare, hvorfor han for nylig har meldt sig ind i Det Radikale Venstre.

Hør hele 1. time om Stauning her

Hør hele 2. time med Pernille Rosenkrantz-Theil, Henrik Dahl og Jan Monrad her.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006.
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128