Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Helveg om Hilmar B. i 'Cordua & Steno'

Author icon

Skrevet af

Clock icon

juli 18, 2012

Comments icon

Ingen kommentarer

Hilmar Baunsgaard var den seneste radikale statsminister. Vi har Niels Helveg Petersen i studiet i denne sommerudgave af programmet til en samtale om Baunsgaard, der stod i spidsen for VKR-regeringen for ca. 40 år siden. Det er torsdag kl. 10 på Radio 24Syv.
Indvandringen har en pris i form af tab af velfærd. Det mener historikeren Morten Uhrskov, der er aktuel med en ny bog med titlen 'Indvandringens pris'. Han er gæst i 2. halvdel af 1. time. Retsforbundet gled ud af Folketinget for 30 år siden, men partiet lever stadig.
Først i 2. time har vi partiets politiske ordfører Poul Gerhardt Christiansen i studiet til en snak om partiets særlige ideologi 'Georgismen', jordskatter, grundskyld og EU-modstand.
Der er gået 20 år siden danskerne stemte Maastricht-traktaten ned. Ã…ret efter stemte danskerne dog ja tak med fire forbehold. Nu er tiden kommet til at fjerne dem, mener Jens Kristian Lütken fra Europabevægelsen. Vi får en debat med ham og Poul Gerhard Kristiansen fra Folkebevægelsen mod EU.

Hør hele  1. time her

Hør hele 2. time her

 

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border