Kategorier

Nick Hækkerup i 'Cordua & Steno' torsdag

Torsdag kl. 10.03 på Radio 24 Syv lægger vi ud med en debat om grænserne for rygning i det offentlige rum. Københavns sundhedsborgmester Ninna Thomsen (SF) er netop kommet med en rygestop-plan, der skal gøre København røgfri inden 2020. Hvor skrappe metoder skal der tages i brug for at realisere den vision? Det debatterer Thomsen med socialdemokrat og jordemoder Karen West.

Kl 10.30 kommer Politikens lederskribent Lars Trier Mogensen og vurderer afhøringerne i skattesagskommissionens 1 uge.

I 2. time får vi besøg af forsvarsminister Nick Hækkerup til en snak om dansk forsvarspolitik. Og sidst, men ikke mindst skal vi have uddelt Ugens Fidusbamse.  Lytterne kan stadig nå at nominere en kandidat!
Husk at du kan skrive ind til os via Facebook '“ 'Cordua & Steno' med spørgsmål og kommentarer.

Hør hele 1. time her.

Hør hele 2. time her.

 

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

En kommentar til “Nick Hækkerup i 'Cordua & Steno' torsdag”

Lars Trier Mogensens indlæg var ikke jeres program værdigt. det bliver ikke fair and balanced ved at invitere et socialistisk fjols i studiet. jeg vil bede jeres nøjes med kristian madsen.

ltm er en lang sang med uunderbyggede, udokumenterede, bo lidegaardlignende påstande. jeg måtte slukke efter først time. mine øre faldt af.

Lukket for kommentarer.