Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Ender det med en LO-budgetaftale i København?

Author icon

Skrevet af

Clock icon

september 12, 2012

Comments icon

1 kommentar

VKO-partierne har forladt budgetforhandlingerne på Københavns Rådhus, men hvad laver Liberal Alliances Lars Berg Duehol så  i forhandlingslokalet, hvis der ikke må forhandles om skattelettelser? Og så er der kommet en kurre på tråden mellem overborgmester Frank Jensen og de radikales borgmester Anna Mee Allerslev. Får det betydning for de radikales deltagelse i et forlig? Og så er Rasmus Jarlov blevet spidskandidat for de konservative til BR-valget? Men kan man være sikker på det, hvis der kommer et folketingsvalg?

Læs min klumme om Københavnsk Politik, som jeg skriver for lokalavisen  “Bryggebladet”.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

    1 Comment

  1. Niels C

    sagde den 12. september 2012 kl. 21:37:

    Amager Ressourcecenter, os ikke københavnere lærer da noget nyt ved at læse din blog.

Bottom border