Kategorier

Boligskat, blå ungdom og Pelle Voigt om SF-formandsvalget i “Cordua & Steno” torsdag

Det er ikke regeringens politik at pille ved boligskatterne. Men de radikale tør godt snakke om forslaget alligevel, mens Venstre er lodret imod. Debat torsdag kl. 10.00 på Radio24 Syv mellem den radikale skatteordfører Nadeem Farooq og Venstres Torsten Schack Pedersen.

Hvis ikke du er rød som ung, har du intet hjerte. Hvis ikke du er blå som gammel har du ingen hjerne, siger et gammelt mundheld. Sådan er det ikke mere. Du unge er blå som aldrig før. Hvorfor?Det diskuterer formanden for SFU, Gry Möger Poulsen, med Liberal Alliances Ungdoms formand Rasmus Brygger.

I den sidste time fra kl. 11 giver SF- veteranen Pelle Voigt sit bud på, hvilken af de to formandskandidater, der efter hans mening har størst chance for at styre regeringspartiet ud af dødsspiralen.

Skriv til os på Facebook-siden Cordua & Steno, hvis du har spørgsmål eller kommentarer eller forslag til en værdig modtager af Ugens Fidusbamse.

Hør hele 1. time bl.a. om boligskatter og debat om   at de unge igen stemmer blåt her

Hør hele 2. time bl.a. med Pelle Voigt om SF og med  Ugens Fidusbamse her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

7 kommentarer til “Boligskat, blå ungdom og Pelle Voigt om SF-formandsvalget i “Cordua & Steno” torsdag”

SFU-Möger blev lidt for velargumenterende for Cordua! Da hun hævdede, at den ideologi, som LA stod for var skyld i finanskrisen, måtte han irettesætte hende ved at fortælle, hvad Venstre havde gjort for at afbøde! Det var jo ikke noget argument mod hendes påstand!
Pelle Voigt ville stemme på Annette Vilhelmsen og havde i øvrigt frit slag i sin kritik af det nuværende SF! fulgt op af Steno!
Jeg vil gerne komme næste torsdag og fortælle, hvorfor jeg vil stemme på Astrid Krag! og hvordan jeg ser på SF i dag!

Hej Kylle. Prøv at genhøre programmet. Jeg forholdt Gry M hvad regeringen havde gjort. Det er jo dem der har magten 🙂 Tak for det generøse tilbud. Vi overvejer det. Hidtil har Krag og Möger takket nej til at komme i studiet.

Jarl Cordua!
Jeg fik måske ikke helt fat i, hvem du sagde havde gjort hvad! Men det er stadig ikke noget argument mod Grys påstand om at finanskrisen skyldes en grundlæggende systemfejl!
Husk, hvis I skal illustre et optrin fra et SF-landsmøde, hvor forslagsstillere “bankes” på plads også at vise, hvordan kritikerne i mindretal bruger pressen!

3. Næh. Men det var et argument imod, hvorfor SF i regeringen ikke havde gjort noget. Min påstand er at SF ikke har forslået noget, der virker og som overbeviser de radikale og S.

Kan du forklare her, hvordan kritikerne i mindretal bruger i presssen?

Indtil videre er det ret tydeligt hvordan Astrid Krags tilhængere “bruger pressen” til at så tvivl om Vilhelmsen. Det ser man jo dagligt. Senest i dag i Politiken. 😉

http://politiken.dk/politik/ECE1765574/flere-sf-pinger-advarer-mod-vilhelmsen/

Pointen er at systemfejl kan man ikke sådan rette op på ved lidt lovgivning, kun afbøde det værste!

SF vil afbøde det værste – forestiller sig ikke verdensrevolutionen lige om hjørnet!
Ad 4. ganske kort:
Man skal forstille sig en kæmpe sal med afstemninger i flere timer, hvor Özlem og Pertou Mach svæver omkring for at informere så mange som muligt fra den tilstedeværende presse om deres forslag!
News havde problemer! Der skulle sendes; men dramaet udeblev! Der var god stemning og opbakning til regeringslinjen! Leif Hermann, Pernille Frahm og Annika Smith hjalp med at udfylde tiden i studiet!
Kritik af Villy uden navngiven afsender tog Politiken sig af!
Ja! ingen jammer! Det er faktisk sjovt at iagttage alt sammen, bort set fra det sidste!

Lukket for kommentarer.