Kategorier

Fuglede om Lincoln, Chr. Friis Bach og Claus Hjort i 'Cordua & Steno' torsdag

Steven Spielbergs film 'œLincoln' har premiere torsdag. I 1. time i 'Cordua & Steno' på Radio 24Syv taler vi både om filmen, manden og myten Abraham Lincoln  med USA-kenderen Mads Fuglede.

I 2. time kl. 11. får vi besøg af den radikale udviklings- og bistandsminister Christian Friis Bach til en snak om aktuelle sager på hans ministerområde.

Kun i tre danske kommuner er der et flertal af borgere, der har et job. Problemet er ikke nyt. Hvad gjorde de borgerlige i grunden, da de var ved magten for at forhindre denne situation? Det taler vi om med tidl. finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) sidst i programmet.

Har du et spørgsmål eller en kommentar til vores gæster eller har en god kandidat til “Ugens Fidusbamse”, så skriv til os på Cordua & Stenos Facebookside.

Vi høres ved i 'Cordua & Steno' i morgen torsdag kl. 10-12 på Radio 24Syv.

Husk i øvrigt at alle tidligere programmer og også dette program kan podcastes få minutter efter at det bliver sendt. Se og lyt mere her

Hør hele 1. time med Mads Fuglede om Lincoln (og Ugens Fidusbamse) her

Hør hele 2. time med Christian Friis Bach og Claus Hjort her

Hør eller genhør  programmer i vores serie  med  “historiens udenlandske toppolitikere” her  

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718