Kategorier

Pelle Voigt om Gert Petersen i 'Cordua & Steno' torsdag

SF-formanden Gert Petersen fik et langt liv politik. Vi taler med SFs mangeårige udenrigspolitiske ordfører Pelle Voigt om den navnkundige venstrefløjspolitiker, som med nogen ironi blev kaldt for 'Den Store Rorgænger'. Hør med i 1. time af denne optagede sommerudgave af 'Cordua & Steno' kl. 10.05 på Radio 24Syv.

To unge politikere '“ venstremanden Jakob Engel-Schmidt og socialdemokraten Peter Hummelgaard Thomsen '“ mener, at den neutrale embedsmand i toppen af ministerierne på Slotsholmen er en myte. I stedet forslår de et system med flere politisk udnævnte embedsmænd. Vi tager en snak med dem om det.

Katrine Marie Guldager er en aktuel forfatter med stor succes med i sine romaner at beskrive vores nære fortid. Hun har i øvrigt selv en fortid som politisk aktiv i Danmarks Kommunistiske Ungdom, DKU i 1980'erne. Hør vores samtale med forfatteren om hendes syn på politik. Det er først i 2. time.

Amalie Kestler er lederskribent på Politiken og tidligere politisk redaktør på dagbladet Information. I år har vi udstyret hende med retten til – egenhændigt og uden at vi blander os '“ at tildele en dansk politiker  Ã…rets Sommerfidusbamse.

Hør hele 1. time med Pelle Voigt om Gert Petersen her

Hør hele 2. time med Katrine Marie Guldager og Ã…rets Sommerfidusbamse her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718