Kategorier

Vækstdebat, K-udlændingeudspil, Ukraine og grønlandsk valg i Cordua & Steno torsdag

Væksten i Danmark er gået i stå, påpeger flere og flere økonomer. Hvad gør vi ved det? Vi tager debatten med regeringspartiet Socialdemokraternes erhvervsordfører Thomas Jensen og det ledende oppositionsparti Venstres erhvervsordfører Kim Andersen.   Det er i Cordua & Steno kl. 10-12 på Radio24syv.

De konservative har barslet med et udlændinge- og integrationsudspil, der vil have nærpoliti i alle landets ghettoområder. Vi taler herom med de konservatives Mai Mercado, der er gæst i 2. time.

Frankrig har sat leveringen af et hangarskab til Rusland på pause. Vladimir Putin siger, at han sidder på præsidentposten de næste 10 år, og ukrainerne er ved at forberede en folkeafstemning om Nato-medlemskab af Nato.   Imens slås separatister og russiske 'frivillige' videre mod ukrainske styrker i Østukraine. Hvad er status i konflikten? Den får vi fra tidl. generalkonsul i Skt. Petersborg nuværende ekstern lektor og konsulent Jens Worning Sørensen.

Spændingen i det grønlandske valg udløses fredag, efter at grønlænderne har afgivet deres stemme. Hvilket et af de to store centrum-venstre partier enten det socialdemokratiske Siumut eller det SF-orienterede IA vil overtage landsstyreposten efter, at den skandaleombruste Aleqa Hammond for nyligt måtte gå af? Vi spørger den grønlandskfødte Lars Trier Mogensen, der dækker valget for Radio 24syv.

Vi skal også have uddelt Ugens Fidusbamse og har man forslag til len kandidat, spørgsmål eller kommen tarer til programmet og vores gæster så skriv til os på Cordua & Stenos Facebook-side.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718