Kategorier

Regeringens vækstplan, Lindvig om UK-valg og Tyskland '“ et land for voksne i Cordua & Steno

Torsdag går briterne til valg, hvor der er tæt løb mellem premierminister David Camerons  tory'er og hans udfordrer Labours Ed Miliband. Vi får en sidste status fra Niels Lindvig fra London.

Der er i Cordua & Steno torsdag fra kl.10.05 på Radio24syv

Regeringen sprøjter vækstplaner ud både til landbruget, udkantsområderne og erhvervslivet. Er der tale om 'at feje krummer op' som V hævder  eller er der egentlig substans i idéerne? Vi tager debatten mellem politisk ordfører Jesper Petersen S og erhvervsordfører Jacob Jensen V.

'Tyskland er et land for voksne' hedder en ny bog om seks udvalgte tyske byer bl.a. om deres politiske historie. Vi taler med forfatteren og Tysklands-kenderen Henriette Harris sidst i programmet.

Som sædvanlig hører vi gerne fra lytterne med forslag til en fidusbamse-modtager og med tips og kommentarer til programmet og vores gæster på vores Facebookside Cordua & Steno.

Hør hele 1. time med Ugens Fidusbamse og siden Niels Lindvig fra London om det britiske valg her

Hør hele 2. time med debat om regeringens vækstplaner og Henriette Harris om hendes bog “Tyskland er et land for voksne” her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718