Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Ideologisk stilstand frem til 2015

Author icon

Skrevet af

Clock icon

september 10, 2007

Comments icon

Ingen kommentarer

Der er indført en ny “stunde null” i dansk politik. Med fremlæggelsen af VK-regeringens økonomiske fremskrivningsplaner frem mod 2015 er alt underordnet målet om at bruge det økonomiske råderum på sammenlagt 51 milliarder kr. alene på velfærdsforbedringer og investeringer i den offentlige sektor. Jarls Blog leverer dagens klumme på Netavisen 180grader.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border