Kategorier

Bloggere går til Nyhedsavisen

Som en serviceoplysning til denne blogs faste læsere, så kan jeg oplyse, at Jarls Blog fra i morgen, torsdag også optræder på Nyhedsavisen. Min ringhed og Dr. Garby fra Dansk Politik har fået en mindre tjans som daglige klummeskribenter på skift på David Trads’ islandsk-ejede avis, der i øvrigt altid kan læses kvit og frit på nettet.

Jarls Blog skal blande sig i debatten med analyseklummer set fra en liberal synsvinkel om hvad der sker i krogene på Christiansborg m.v., alt mens den gode David Troels Garby kommenterer dansk politik set fra socialdemokratiske briller. Vi forbliver naturligvis begge med at være uafhængige skribenter, der derfor skyder på alt og alle. For mit eget vedkommende kan jeg love, at stilen bliver lidt den samme, som man finder her på bloggen, hvor jeg går hårdest til mine “egne” i Venstre.

Jeg lægger for i morgen, mens man kan glæde sig til Davids debut på fredag. Stay tuned!

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

11 kommentarer til “Bloggere går til Nyhedsavisen”

Tillykke med tjansen. Nyhedsavisen har også været lidt skidt kørende på den politiske analyse siden de omlagde den politiske redaktion. Det bliver spændende at læse!

Tja, hvis du så også kunne erstatte Trads som lederskribent, så ville det gratis alternativ pludselige være noget mere attraktivt 😉

/Nicolai

Stort tillykke, og et dagligt fra enten dig eller David vil unægteligt gøre morgenen en lille smule bedre.

Glæder mig til at se din første kommentar!

/Thomas

Jeg ser frem til at læse både dine og Garbys kommentarer, Jarl.

Men var der ikke noget med at redaktøren på Nyhedsavisen havde forbudt politiske kommentatorer, og vi at fremover kun skulle høre tingene fra politikernes egen mund? 😉

Lukket for kommentarer.