Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Krig og fred

Author icon

Skrevet af

Clock icon

september 19, 2007

Comments icon

Ingen kommentarer

bloggen “Københavnsk Politik” bringer jeg i denne uge en ny analyse af det noget stormomsuste politiske ægteskab mellem S og R på Københavns Rådhus, der i de sidste uge har disket op med den ene opsigtsvækkende og dramatiske scene efter den anden. Man skulle næsten tro, at de to politikere Ritt Bjerregaard og Klaus Bondam i virkeligheden var skuespillere…

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border