Kategorier

Gammelt spin på nye flasker

Ekstra Bladets bagsideskribent Michael Jeppesen skriver i Ekstra Bladet torsdag:
'..At Cordua er ingen ringere end manden bag den opdigtede kokainskandale, der skulle ramme Jens Rohde..'. Det er naturligvis usandt. Da jeg i sin tid blandt andet af Ekstra Bladet blev konfronteret med denne historie afviste jeg den blankt som det pureste opspind. Til gengæld fortalte Venstres topledelse flittigt medierne historien om at jeg var dens ophavsmand – naturligvis for at ramme min person og særligt Martin Geertsens kampagne. Det lykkedes over al forventning, sådan at jeg mistede mit job som kommunikationsrådgiver, og Geertsens kampagne faldt sammen. Ekstra Bladets bagsideskribent vælger at tro på en gammel løgnehistorie og viderekolporterer – åbenbart uden at kende historien – magthavernes gamle spin ved at beskylde mig for bagvaskelse. Resten af den muntre bagside. Ja den lever jeg helt fint med. 🙂

Læs Jeppesens muntre historie

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

6 kommentarer til “Gammelt spin på nye flasker”

Alle læsere af bagsiden ved da, at Jeppesen omgåes lemfældigt med sandheden. Det er hele pointen og derfor den er sjov! Fx har han haft en vanvittig historie med at statsministeren skulle have en polsk, mandlig kæreste. Så det er i den kontekst du skal se beskyldningen mod dig.

@Lars Balle
Jamen det er da sandt, er det ikke 😉
Den første historie Qvortrup bragte som ny redaktør på sladderbladet var i hvert fald den om Anders og den polske ven som godt kunne lide at ligge på gulvet og spise pizza og se videofilm. Jeg tænkte øjeblikkeligt at det var så tæt som den tidligere spindoktor kunne komme på at udlevere sin forhenværende chef…

/Nicolai

Her må vi nok have Jarl på banen – han færdes jo i de kredse – altså magtens kredse.

Lukket for kommentarer.