Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Gammelt spin på nye flasker

Author icon

Skrevet af

Clock icon

september 27, 2007

Comments icon

6 kommentarer

Ekstra Bladets bagsideskribent Michael Jeppesen skriver i Ekstra Bladet torsdag:
'..At Cordua er ingen ringere end manden bag den opdigtede kokainskandale, der skulle ramme Jens Rohde..'. Det er naturligvis usandt. Da jeg i sin tid blandt andet af Ekstra Bladet blev konfronteret med denne historie afviste jeg den blankt som det pureste opspind. Til gengæld fortalte Venstres topledelse flittigt medierne historien om at jeg var dens ophavsmand – naturligvis for at ramme min person og særligt Martin Geertsens kampagne. Det lykkedes over al forventning, sådan at jeg mistede mit job som kommunikationsrådgiver, og Geertsens kampagne faldt sammen. Ekstra Bladets bagsideskribent vælger at tro på en gammel løgnehistorie og viderekolporterer – åbenbart uden at kende historien – magthavernes gamle spin ved at beskylde mig for bagvaskelse. Resten af den muntre bagside. Ja den lever jeg helt fint med. 🙂

Læs Jeppesens muntre historie

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

  6 Comments

 1. Kasper Kyndsberg

  sagde den 27. september 2007 kl. 19:13:

  Nu er det jo ikke for at gøre reklame for Jeppesen, men hvis nogen der, ligesom mig, ikke var helt med på, hvad Jeppesen egentlig skrev om, er her et link:

  http://ekstrabladet.dk/flash/jeppesen/article342243.ece

 2. Jarl Cordua

  sagde den 27. september 2007 kl. 20:15:

  Tak Kasper! 🙂

 3. Lars Balle

  sagde den 27. september 2007 kl. 21:58:

  Alle læsere af bagsiden ved da, at Jeppesen omgåes lemfældigt med sandheden. Det er hele pointen og derfor den er sjov! Fx har han haft en vanvittig historie med at statsministeren skulle have en polsk, mandlig kæreste. Så det er i den kontekst du skal se beskyldningen mod dig.

 4. nai

  sagde den 27. september 2007 kl. 22:51:

  @Lars Balle
  Jamen det er da sandt, er det ikke 😉
  Den første historie Qvortrup bragte som ny redaktør på sladderbladet var i hvert fald den om Anders og den polske ven som godt kunne lide at ligge på gulvet og spise pizza og se videofilm. Jeg tænkte øjeblikkeligt at det var så tæt som den tidligere spindoktor kunne komme på at udlevere sin forhenværende chef…

  /Nicolai

 5. Lars Balle

  sagde den 29. september 2007 kl. 08:05:

  Her må vi nok have Jarl på banen – han færdes jo i de kredse – altså magtens kredse.

 6. Jarl Cordua

  sagde den 29. september 2007 kl. 08:28:

  5. Det vil være en tilsnigelse at sige at “jeg færdes i magtens kredse”. Det tror jeg også læserne af bloggen vil være enige i. Jeg lusker nok snarere rundt i krogene..

  Om det andet emne har jeg skrevet et langt essay, der egentlig dækker mine synspunkter om det gamle emne, du nu bringer på bane igen 😉
  http://jarlcordua.dk/2007/04/18/hul-pa-b%c3%b8ssemyten-om-afr/

Bottom border