Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Jarls Blog er en flot nr. syv :-)

Author icon

Skrevet af

Clock icon

oktober 11, 2007

Comments icon

1 kommentar

Peter Kurrild-Klitgaard ovre på den gode liberale blog punditokraterne.dk har regnet lidt på tallene, trukket fra, lagt til, divideret osv. og fremkommet med det resultatet, at min lille blog er den syvende mest populære i den danske politiske blogosfære. Det er ikke så skidt endda. Læs undersøgelsen.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

    1 Comment

  1. Mai Christiansen

    sagde den 12. oktober 2007 kl. 23:08:

    Så er det vel på sin plads at sige tillykke :o)

Bottom border