Kategorier

S-Efterretningstjenesten slår til

(Opdateret fredag 12.10.07 Kl. 14.10)

Som omtalt herJarls Blog, så karaktermyrdede den kendte forfatter, debattør m.v. Henrik Dahl tirsdag forbavsende åbenhjertigt Socialdemokraternes politiske ordfører Henrik Sass Larsen på sin blog på K-forum. I hvert fald lod Dahl sine læsere forstå, at han efter samtaler med 'De Fantastiske fire' (Ritt, Auken, Nyrup og Lykketoft) kunne karakterisere Sass Larsen som '“ i min ganske let strammede udlægning '“ værende Dum, Doven og Despotisk. Jarls Blog roste Dahl for at se let på det forhold, at han var gift med MF (S) Christine Antorini (der i hendes SF-næstformandstid internt i visse kredse gik under navnet 'Svetlana Mussolini'). Således kunne man spekulere i, om Dahls nådesløse analyse af socialdemokraternes politiske ordførers karakter muligvis var udviklet i dobbeltsengen hjemme hos ægteparret. Noget tyder på, at det nok ikke helt er tilfældet. I hvert fald har Henrik Dahl her til aften torsdag fjernet de centrale passager i det, der oprindeligt var et karaktermord på den efterhånden stærkt falmende stjerne udi spinkunsten Lotte Hansen. (Noget hun nok selv har bidraget til ved at udgive en ny bog om spin 'med en masse pile, kasser og forklaringer frem og tilbage' som en særdeles kyndig politisk iagttager og gentlemen of the Press – der havde læst bogen – sagde, alt imens han meget sigende rystede opgivende på hovedet.) Man kunne jo få den tanke, at Sass Larsens efterretningsvæsen '“ som omtalt tirsdag '“ nu har opfanget de kritiske passager på Henrik Dahls blog. Man kan vel heller ikke helt udelukke, at Christine Antorini har fået en “til højre ret” af S-ledelsen med besked om at bede gemalen derhjemme rette i sin blog. Hvilke principielle diskussioner det har medført i det Antorini-Dahlske hjem om retten til at skrive, hvad man vil, hvor man vil, og om hvem man vil. Tjah. Det kan man kun gisne om. I alle tilfælde er de kritiske passager nu fjernet fra Henrik Dahls blog. Men fortvivl ikke, for de lever stadig. Her på Jarls Blog 😉

P.S. Jeg ser, at Netavisen 180grader forsøger at få en kommentar fra Henrik Dahl. Det har Nyhedsavisen minsandten også forsøgt sig på.

Seneste Kl. 14.10 (Fredag 12.10.07) Læs Netavisen 180graders interview med Henrik Dahl, hvor han forklarer, at han hev passagerne ud, fordi at det “skævvred historien”.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

6 kommentarer til “S-Efterretningstjenesten slår til”

Tjah – det er med politiske kommentarer på internettet, som med … æhm … interessante billeder. Men så har Henrik Dahl – jeg forudsætter, at det ikke er den anden Henrik Dahl, der er tale om – vel lært, at man skal tænke før man trykker på “publicér”-knappen.

Keep ’em coming 😛

Det er jo noget ævl og løgn, hvad Henrik Dahl skriver. Eksempelvis gik Nyrup i front for at få valgt Sass som politisk ordfører og bad mindeligt folketingsgruppen om at stemme på ham. Nyrup har været meget begejstret for Sass (altså efter han holdt op med at være DSU-formand). Måske er det årsagen til, at Dahl har fjernet indlægget. Altså at han fandt ud af, at det var løgn og værtshussnak, han gengav – og at det ikke var så smart igen…

Mage til fjols skal man sgu lede længe efter.

Lukket for kommentarer.