Kategorier

Jarls blog anbefaler Søren Pind

Morten Sørensen og mange andre liberale har håneretten. Jeg har tidligere svoret ikke at ville stemme på Venstre, men da jeg omvendt ikke vil svigte min gamle ven Søren Pind i København, så får han min stemme i håb om, at Pind’en vil arbejde for lavere skatter og mere personlig frihed i den kommende valgperiode.

Jeg er dog helt på det rene med, at mange andre borgerlig-liberalt sindede egentlig helst vil undlade at stemme ved dette valg og har respekt for deres beslutning.

Omvendt kunne desillusionerede liberale og frihedsorienterede vælgere måske søge vejledning i denne fremragende stemmevejledning fra medie-oasen Netavisen 180grader.

N.B. Jeg vil gerne ønske Ny Alliances folketingskandidat Morten Bay et godt valg. Morten opstiller i Københavns Storkreds, og selvom jeg ikke er specielt enig med ham, så har jeg megen respekt for Bays oprigtige engagement. Læs mere om Morten Bay.

Jeg sender også venlige tanker på valgdagen til MF(V) Peter Christensen Sydjyllands storkreds, folketingskandidat (S) i København Storkreds Bo Sandberg, Folketingskandidat (K) i Nordsjællands Storkreds Benedikte Kiær, MF (NA) Leif Mikkelsen i Vestjyllands Storkreds, folketingskandidat Sophie Løhde (V) i Nordsjællands Storkreds og Simon Emil Ammitzbøll (RV) i Sjællands Storkreds. Jeg er ikke politisk enige med dem alle, men ønsker dem alligevel held og lykke på valgdagen.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

8 kommentarer til “Jarls blog anbefaler Søren Pind”

Hæ, hæ. Nej jeg vil såmænd ikke håne dig, jeg vil blot nøjes med at undre mig 😉

Omend jeg da et langt stykker hen ad vejen kan følge argumentet med at stemme på det mindst ringe – og ikke mindst følge de mange gode taktiske forslag i den 180-grader klumme, du henviser til.

“…at mange andre borgerlig-liberalt sindede egentlig helst vil undlade at stemme ved dette valg og har respekt for deres beslutning.”

Og dermed bane vejen for en socialdemokratisk-socialistisk regering med imamstøtte???

Logikken halter slemt.

Hey Jarl

Tak for de pæne ord og linket. Det varmer på en dag, hvor det, der skulle have været en triumfaften ser ud til at minde mest om det der besøg hos tandlægen, der bare skal overstås. Håber vi ses i Boltens gård hos NA i aften.

Morten

Jarl,

Når du nu håber på, at Claus Hjort ikke bliver valgt, skal du så ikke også håbe på et hæderligt valg til Thor Pedersen?
Han fik jo mildest talt et ringe valg sidst, og hvis det gentager sig, kan han vel godt blive overhalet af Claus Hjort?

Og herfra så også en tak for en glimrende valgkampsdækning.

Mvh.
Frank

Ja, ja. Havde NA ikke eksisteret havde Søren Pind også fået min stemme, men jeg lukker øjnene og lader som om at Anders Samuelsen alene tegner partiet og prøver så at huske mig selv på at valget blev truffet i mangel af bedre.

/Nicolai

Lukket for kommentarer.