Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Jarls Blog anmelder “Helle For Magten”

Author icon

Skrevet af

Clock icon

november 21, 2007

Comments icon

Ingen kommentarer

Journalist Jakob Nielsen er som tidligere nævnt her på bloggen kommet med efterårets mest interessante politiske bogudgivelse, nemlig en biografi om Socialdemokraternes formand Helle Thorning-Schmidt. Jakob var så venlig at sende mig et eksemplar af bogen, og det er der kommet en anmeldelse ud af, som man kan læse her.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border