Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Ritt vil prøve Venstres nye leder af

Author icon

Skrevet af

Clock icon

december 5, 2007

Comments icon

Ingen kommentarer

Venstres tidligere leder i København, Martin Geertsen går af ved årsskiftet og bliver afløst af Pia Allerslev både som Kultur og Fritidsborgmester og som den borgerlige oppositions leder i København. Måske vil Ritt Bjerregaard bruge skiftet på lederposten til at afsøge og afprøve mulighederne for et samarbejde med Allerslev? Læs analysen her.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border