Kategorier

Vingeskudt socialborgmester sidder sikkert

Enhedslistens socialborgmester Mikkel Warming har siden midten af december befundet sig i et veritabelt politisk stormvejr på grund af klager om plejepersonalets magtovergreb på handicappede beboere på tre københavnske boster, og hvor nogle af klagersagerne efterfølgende er blevet syltet. Oveni er der dukket et gigantunderskud på 66,6 millioner kr. op i socialforvaltning. Problemerne får dog ingen umiddelbare konsekvenser for Mikkel Warming. Han sidder sikkert i sadlen.

Venstre i København har fået ny leder, men Pia Allerslev som også er blevet byens Kultur-og fritidsborgmester efter Martin Geertsen fortsætter den benhårde retorik mod overborgmester Ritt Bjerregaard. Læs analyserne her.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718