Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Vingeskudt socialborgmester sidder sikkert

Author icon

Skrevet af

Clock icon

januar 15, 2008

Comments icon

Ingen kommentarer

Enhedslistens socialborgmester Mikkel Warming har siden midten af december befundet sig i et veritabelt politisk stormvejr på grund af klager om plejepersonalets magtovergreb på handicappede beboere på tre københavnske boster, og hvor nogle af klagersagerne efterfølgende er blevet syltet. Oveni er der dukket et gigantunderskud på 66,6 millioner kr. op i socialforvaltning. Problemerne får dog ingen umiddelbare konsekvenser for Mikkel Warming. Han sidder sikkert i sadlen.

Venstre i København har fået ny leder, men Pia Allerslev som også er blevet byens Kultur-og fritidsborgmester efter Martin Geertsen fortsætter den benhårde retorik mod overborgmester Ritt Bjerregaard. Læs analyserne her.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border