Kategorier

Halal-hippiepartiet mister opbakning

Det er mærkværdigt at følge dansk politik for tiden. Al medie-opmærksomheden er på det politiske venstres banehalvdel, hvor Villy Søvndal mere og mere ligner den reelle leder oppositionen. Det politiske venstre er splittet midt over i hele tilgangen til indvandrerdebatten. For få år siden var det politiske venstre domineret af 'Halal-hippiepartiet' med SF, Enhedslisten, de radikale og den Svend Auken-dominerede del af Sociademokratiet. Synspunktet var, at integrationsproblemerne med indvandrerne mere eller mindre skyldtes kapitalismens uvæsen, for få offentlige ressourcer, racistiske arbejdsgivere, Pia Kjærsgaard og den danske småborgerlighed samt USA og ikke mindst Israel. Det skyldtes i hvert fald ikke Islamismens fremmarch eller de middelalderlige samlivsformer med tvangsægteskaber mv., som mange indvandrere har videreført her i deres nye hjemland Danmark. Valget i 2001 blev et opgør med den tankegang. Naser Khaders brud med det Radikale Venstre var delvis initieret af et opgør med de radikales '“ efter hans mening 'naive' tilgang til hele spørgsmålet, og netop de radikale er de eneste der står tilbage som eksponent for Halalhippiepartiets synspunkter. Socialdemokratiet har forlængst opgivet sin modstand mod 24-årsreglen for familiesammenføring af ægtefæller. Enhedslisten ligger i intern åben krig på spørgsmålet om hvorvidt Asmaa Abdol-Hamid skal tegne butikken. Endelig er Villy Søvndal i gang med at krænge overfrakken med SFs tidligere halal-hippieagtige synspunkter af sig. Og vælgerne kvitterer for Søvndals træk – i hvert fald ind til videre '“ i meningsmålingerne.

Det forunderlige er dog, at Villy Søvndal fantastiske fremgang udstiller Helle Thorning-Schmidts alvorlige problemer med at fremstå som et statsminister-alternativ overfor vælgerne. Det gør venstre-oppositionen helt utroværdig. Så paradokset er, at jo bedre det går for Villy og SF '“ jo sikrere sidder Anders Fogh i sadlen som statsminister. Villys udfald mod de radikale islamister i Danmark legitimerer desuden mange af Pia Kjærsgaard og DFs synspunkter. Det har SFs folketingsgruppe '“ som mest består af halalhippier set '“ og det har de reageret imod, som forleden på gruppemødet, hvor MF'ere følte sig underinformeret om formandens udmeldinger. Omvendt kan Villy tage det roligt, for langt de fleste af SFs mange nye vælgere er enige med partiformanden. Men sagen har også udstillet et skisma mellem synspunkterne i SFs folketingsgruppe og deres vælgere. Det bliver interessant at se hvor længe og hvad SFs bukser kan holde til. Indtil videre kunne det godt se ud som om, at Villy har spændt buen til grænsen.

I dag er Villy på forsiden af et dagblad kontrolleret af den egyptiske regering. Hans synspunkter om 'Gisp-ud-Tapir' er nu blevet til at alle muslimer skal gå ad helvede til. Det er jo en kanonhistorie, men dagbladets research imponerer næppe mange. Hvem er dagbladets korrespondent i Danmark? Medierne kunne jo ringe til IPC (Det internationale pressecenter) og spørge om nogen af korrespondenter, mon har ansvaret for løgnehistorien. Jeg har desværre mange herboende islamister mistænkt for at have plantet historien i det egyptiske dagblad. Under Muhammed-krisen rejste dele af det herboende muslimske kleresi som bekendt til Mellemøsten med en bunke løgnehistorier under armen og antændte vreden og hadet mod lille Danmark. Nu ved Villy, hvordan det er at få fordrejet sine synspunkter i Mellemøsten. Han bliver næppe den sidste danske politiker, der kommer til at opleve det. Under alle omstændigheder ender SF-lederen også med tage dette stik hjem hos danskerne. Det er i hvert fald ikke en sag, der vil mindske sympatien for ham blandt vælgerne. Vi må dog håbe for Villy, at det ikke ender med, at også han skal mandsopdækkes af PET-vagter, ligesom det skete for Naser Khader og Pia Kjærsgaard.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

10 kommentarer til “Halal-hippiepartiet mister opbakning”

At Søvndal kan ligne den reelle leder af oppositionen bare ved at råbe et par ukvemsord efter andre mennesker (husk at han lige nåede at nævne islamisk trossamfund i forbifarten), selv om det var møntet på “Gips-ud-Tapir”, er pinligt. Skal der ikke mere til? Hvem sagde folkeforfører.;-)

At hans udtalelser bliver fordrejet i Egyptisk “presse” kan da ikke overraske. It happens all the time. Der er her bare den “lille” hage ved det, at det er muslimsk presse der fordrejer. Og det kan vi ikke ha, vel? Vor indlandske presse er fyldt med halve usandheder og fordrejninger hver eneste dag. “Men sådan er det bare”;-)

Søvndals “saltmarchassociation” (demonstration) bliver spændende at følge. Moddemonstration og optøjer er forventeligt. Fordrejninger i den muslimske verden helt sikkert.

Hvad er det lige vi vil opnå? Konfrontation? Det ser dådan ud.

Torben Andersen skrev i Nyhedsavisen: “Vær varsomme, alle”. Så sandt, så sandt.

Jeg har ondt af SF’s tidligere folketingsmedlem, Morten Homann. Han sagde alt det, Villy Søvndal siger i dag, for flere år siden – også under Muhammed-krisen – og alligevel måtte han forlade Folketinget, mens den luskede, løgnagtige og manipulerende formand i dag kan høste frugterne af at gentage Homann og højrefløjens budskaber.

Mit gæt er at danmarkofobien er drevet af Hamzah Mansour fra Islamic Action Front. Det er ham der den sidste uge har ledt debatten i det jordanske parlament, primært imod danmark men også imod ærkefjenden israel.

Deres venner i HUT-DK har vel tippet jordans islamister historien, og fordrejet den en smule.

Jeg kan godt love, det varer ikke en uge før Villy har sikkerhedsvagter. Vold og løgne er islamismens bedste redskab, for deres argumenter er svære at sælge.

Måske vi er så heldige at alle partier af betydning er enige om at tage klart afstand fra islamismen, og kan diskutere andre ting. SF’s størrelse ser ud til at de vil være umulige at komme udenom hvis en eventuel rød regering skal sættes sammen. Risikoen at Ole Sohn kan blive skatteminister løber det koldt ned af ryggen hos både borgerlige og blå socialdemokrater.

Sikke I buldrer her på stedet – mod muslimske mørkemænd, danmarkofobi, det muslimske kleresi og jeg skal komme efter dig.

Med risiko for at afbryde en stor fest, vil jeg i al stilfærdighed opfordre til at læse JP’s oprindelige historie “Søvndal på forsiden i Egypten” samt SF’s egen oversættelse af artiklen i den egyptiske avis. Links herunder.

Hvis Fili Safendal skal have sin statsautoriserede (!) rettelse i den egyptiske avis, så kan egypterne da vist passende forlange en tilsvarende ovre i Viby.

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1294370.ece

http://www.berlingske.dk/article/20080313/danmark/80313088/)

Fili Safendal er landets værste islamafob. OIC har i årevis advaret imod Filis hetz af vores muslimske mindretal. Jeg er bosat i udlandet, men skammer hver gang jeg læser de hjemlige aviser. Mine lokale venner spørger mig ofte: “what the heck is happening in Denmark?”

Jeg ville ønske EUMC ville gribe ind overfor disse racister. Intolerance vil ingen ende tage… Hvis dansk muslimer en dag kommer i flertal, så forstår jeg godt hvis de hævner sig på den oprindelige danske befolkning.

Skam dig Fili!

/parodi på en politikenlæser slut.

6. Tak for links til Jakob.

Ingen har vist været i tvivl om at det var en gang forvrøvlet sludder, der stod at læse i det egyptiske dagblad. Nu er det så dokumenteret. Men jeg synes da ikke at JP har skarpvinklet (ret meget)

“A Gentleman of the Press” fik i øvrigt ringet til IPC og forespurgte hvorvidt at det var nogle af deres kunder, der havde ansvaret for artiklen i den egyptiske avis. Det var det ikke, lød svaret.

Skal vi nu til at have ondt af Villy Søvndal, fordi han bliver ramt af de samme metoder, som han selv og resten af venstrefløjen har benyttet sig af i flere årtier?

At fordreje sine politiske modstanderes meninger og udtalelser er en specialitet, som ingen har mestret bedre end SF’ere. Ingen kunne op gennem 80’erne og 90’ne ytre sig mod den herskende flygtninge- og indvandrerpolitik uden at blive ramt af en selvbekræftende spærreild fra venstrefløjen. Beskyldninger om indre svinehunde, xenofobi, fremmedhad, fascisme, rascisme, nazisme og anden ondskab væltede ned over den arme synder, der dristede sig til at komme med det mindste pip, der gik imod meningsmafiaen.

Strategien var særdeles vellykket og har med Villy Søvndals aktive deltagelse været medvirkende til at bringe landet ud i den situation, vi i dag er i. Den var lige så nedrig, som den var løgnagtig, og nu skal vi altså synes, at det er synd for Søvndal, fordi han får lov at smage sin egen medicin.

@Morten

Helt enig. Det er kun ‘sundt’ for Villy Søvndal at smage sin egen medicin, selvom det selvfølgelig altid er surt at skulle søbe den kål man selv har spyttet i.

Lukket for kommentarer.