Kategorier

Frank Jensen og de syv små dværge

Læs min sidste analyse i mini-serien om kommunalvalget, som jeg skriver for dagbladet Information. Denne gang om København.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

5 kommentarer til “Frank Jensen og de syv små dværge”

Smuk artikel i information – nyder selv pinds blog i Berlingske med opfordringen til borgerligevælgere om at møde op og stemme i KBH – så den er herved givet videre

Det er mit klare indtryk at Pia Allerslev har gjort det rigtig godt de sidste 14 dage, og at hun og Venstre nok skal få et godt valg.

Og det er vigtigt at få de borgerlige vælgere ud at stemme. Hvis vi får en valgdeltagele på kun omkring 55%-60% så tæller hver stemme dobbelt.

Og til dem der skulle have glemt det, så var Venstre faktisk med til at sætte skatten ned i København sidste år. 🙂 Og vi vil gerne sætte den længere ned når det er politisk mulighed for det. Men det er altså op ad bakke for os borgerlige i København.

Jeg stod på gaden i København i går og delte valgmateriale ud og fik bl.a. følgende svada i hovedet: “Vi støtter ikke Jeres Guantanamo-elskende naziondskab!”

Jeg var også ude at debattere Michael Moores nye film, Capitalism – a Love Story, og lad mig bare sige at der er et stykke vej før vi får et borgerligt flertal i København 🙂

Men vi prøver! Og hjælp os ved at gå ned at stemme borgerligt og meget gerne personligt.

mvh
Lasse Grosbøl

Skatten ned så vi kan købe flere fladskærme? Og flere nedskæringer på daginstutuationer og skoler, så vores børn kan få en dårlig start på livet?

Ivan,

Vi kunne også købe vores børn pladser i bedre daginstitutioner, hvis skatten blev sat ned. Forstår ikke hvorfor du hellere vil have en fladskærm end passe på på dine børn. Det gør dig ret usolidarisk synes jeg.

God valgdag til alle. Jeg bliver nok hjemme i varmen, men hvis det ender med de gode taber til de onde med en stemme, så tager jeg den på min kappe.

Lukket for kommentarer.