Kategorier

Borgerrepræsentationens uslebne diamanter

Også det københavnske politiske miljø er på vej på sommerferie. I Bryggebladet og på bloggen “Københavnsk Politik” gør jeg status over den forøgede politiske talentmasse, som Borgerrepræsentationen efter kommunalvalget i fjor, nu råder over.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

8 kommentarer til “Borgerrepræsentationens uslebne diamanter”

BR er bare ikke helt det samme uden Hamid El-Mousti, Lubna Elahi, Ben Haddou, Jette Bergenholtz-Bautrup og Ritt Bjerregaard.

Der mangler kant 🙂

Der mangler vist også en enkel eller to fra de Radikale. Medmindre du Jarl, mener at der ikke er nogen talenter hos dem.

1. Haha.

2. Det er da muligt, at de eksisterer. Jeg har – og dem jeg har talt med om sagen – har dog ikke kunnet fået øje på dem.

Kunne være interessant at høre din vurdering af kommunalbestyrelsen på Frederiksberg.. selvom Frederiksberg i sammenligning med mini-folketinget i København nok stadig kan betragtes som en slags provins. 😉

6

Det kunne ellers være interessant at høre bedømmelsen af Stig Elling.

Rejsebureausalgschefen har netop været ude med en skarp kritik af de konservatives Grækenlands video…..

Lukket for kommentarer.