Kategorier

Poul Madsen og Lex Wegner

Ekstra Bladet har i sin desperate jagt på noget, der minder om en skandale forsøgt sig med at endevende kommunernes konti mht. indkøb af møbler på rådhusene. Pointen er noget i retning af, at de fyrede medarbejdere i det offentlige får det bedre, hvis kommunens politikere sidder på billige Ikea-møbler frem for dyre danske klassiske designermøbler.

Det har jeg skrevet en blog om, som jeg skriver for avisen “Kommunen”.

P.s. Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen holder i følge mine oplysninger ret jævnlige møder med Helle Thorning-Schmidt. Madsen er rædselsslagen over udsigten til at en rød regering vil ødelægge JP/Politikens millionforretning mht. massage-annoncer. Dealen er åbenbart, at Ekstra Bladet skåner de røde, men i stedet går efter de blå og så at avisens sexannoncer på en eller anden måde undgår at blive omfattet af en ny rød regerings evt. planer om at kriminalisere sex-kunder. Det kan forklare fx. at anklagerne mod Henrik Sass-Larsen får en usædvanlig nænsom behandling i avisen (hvis de overhovedet bliver omtalt) mens fx den konservative økonomi og erhvervsminister Brian Mikkelsen ryger på forsiden, fordi hans hus i Hellerup er steget i værdi under den borgerlige regerings skattestop. Poul Madsen skulle også have fået til opgave at skrive det berømte kælne interview med Thorning (“Derfor er hun så skide perfekt”), men fordi han skriver så elendigt, så måtte en anden overtage. Madsen lever i øvrigt fra hånden til munden. Rygter siger, at JP/Politikens bestyrelsesformand Jørgen Ejbøll vil have ham fyret og imens mister han til sine store frustration dygtige nøglemedarbejdere, mens de uduelige, dyre og dovne forbliver ved pumperne. Medarbejderne skammer sig i øvrigt over en chef, som alle kan se falder igennem gang på gang, når han forsøger sig som debattør på TV. (Poul Madsen når hverken Hans Engell, Sven O. Gade eller Bent Falbert til sokkeholderne) Men de går stille med dørene, for Madsen er hævngerrig af natur og gør kort proces med folk, hvis han aner, at de er det mindste illoyale. Positiv motivation blandt medarbejderne er derfor en absolut mangelvare på den stærkt nødlidende avis. Det er ikke let…

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

54 kommentarer til “Poul Madsen og Lex Wegner”

Mette Frederiksen står vel til at blive socialminister i en rød regering og kamp mod prostitution er nærmest hendes mærkesag nr 1.

Hvis du har ret i at der er lavet en deal vil det give kæmpe problemer for Thorning ift hendes venstrefløj som MF vel om nogen er fanebærer for.

Hvis Ejbøll vil have ham fyret hvem er det så der forhindrer at han ryger ?
Fortæl fortæl..

Hvorfor blev Poul Madsen overhovedet chefredaktør? Dengang som nu var og er der ikke en himmels hærskare af basunengle, der trutter hans pris – hvad pokker var det for hårdtslående kvalifikationer, der gjorde ham uundgåelig til posten?

1. Madsens livline er udgiverselskabets formand den fhv. nationalbankdirektør Erik Hoffmeyer. Ejbøl kan ikke røre Madsen.

Dit udsagn om E.B./Thorning-Schmidts deal svæver lidt frit i luften…vi har kun dit ord for det, og intet andet. Kunne for så vidt være frit opfundet. Noget du kan dokumentere på nogen måde, eller skal vi bare tage dit ord for gode varer?

Som der var en anden, der skrev her på bloggen forleden, ser jeg frem til en tv-duel mellem Jarl og Poul Madsen. Da sidstnævnte har MEGET tætte bånd til TV2 og er fast inventar i Presselogen, ville netop den udsendelse være et naturligt forum. Ellers er der jo tid nok i TV2 News’ resterende sendeflade. Man kunne også forestille sig Deadline eller P1-Debat. Er der ikke en frisk journalist, der tager udfordringen op? Der ville i hvert fald være nok at tale om.

En konspirations teori i familie med den om at der aldrig har været foretaget en bemandet månelanding.

Igår glemte du i Information at status på daværende tidspunkt var at S stadig var med i de pågående forhandlinger og nu kommer du med en “hemmelig aftale” som skulle bygge på et sexkøbs forbud som der heller ikke efter et valg er flertal for.

Desuden hvis der rent hypotetisk kom et sexkøbs forbud så ville det jo ikke være forbudt at sælge og dermed heller ikke at reklamere i EB.

Der går jo rygter fra troværdige kilder om at du virkeligt føler dig personligt gået for nær at Poul Madsen i anden sammenhæng. Men hvor længe skal dine analyser bære præg af dette.

4, 5. Jeg kan ikke dokumentere at de mødes, men har en troværdig kilde, der hævder det. Husk i øvrigt på, at det var Poul Madsen, der solo fik interviewet med Thornings mand Stephen Kinnock efter sagen/avisskriverierne om parrets skatteforhold. Der ER en særlig forbindelse, og de har tilsyneladende mødtes jævnligt siden.

Hvad taler de om på sådan et møde?

Tjah. Det ville da være naturligt, at Ekstra Bladets førstemand talte om deres politiske forslag som kan ødelægge deres millionforretning – og derudover kan man jo følge avisens dækning og klare stillingtagen ift. regeringen, Sass m.v. og så ud fra det konkludere som avisen selv plejer at gøre.

Men dokumentere “en deal” eller snarere “en fælles forståelse” kan jeg naturligvis ikke.

6. Jeg har aldrig mødt Poul Madsen. Jeg har heller ikke talt med ham. Han har mig bekendt aldrig nævnt mit navn i nogle sammenhænge som jeg har hørt om. Han har aldrig generet mig personligt. Men som borger er jeg bl.a. dybt forarget over at skulle betale skat for at han kan hænge et uskyldigt menneske ud på forsiden af sin avis for ungpigemord UDEN at det får nogensomhelst konsekvenser. Enhver anden chef i en normal medievirksomhed burde være fyret på gråt papir.

Jeg har tænkt mig at fortsætte til at de fyrer ham eller at han selv siger op. Du kan bare lade være med at læse med. Jeg vil ikke savne dig 😉

Det er ingen – heller ikke socialdemokrater – der seriøst har regnet med at S gik med i en aftale. Så spar os nu for din sædvanlige partipropaganda. Det er kedeligt.

Man altså, Jarl, hvad for noget offentligt tant og fjas for skatteydernes penge, er egentligt ok at skrive om?

Man må skrive om tre brintbiler pr. kommunal tankstation http://jarlcordua.dk/2011/02/09/tre-brintbiler-pr-kommunal-tankstation/

Man må ikke skrive om designermøbler

Må man skrive om massagestole, som kommunale ledere angiveligt prøvede på en “event” og efterfølgende bare måtte have et par stykker af? http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1544339.ece

Må man skrive om en interaktiv bænk på Islands brygge? http://www.bt.dk/danmark/pris-for-denne-baenk-1-mio.-kroner

Må man skrive om floppet med kbh.dk? http://www.version2.dk/artikel/17522-nyt-flop-koebenhavn-spildte-7-mio-paa-kommunal-facebook-kopi

9. Man må skrive om det hele 😉 Det vil jeg da aldrig forhindre. Gud forbarme sig nej.

Men jeg synes det er noget pjat at problematisere at rådhusene bruger penge på ordentlige møbler. Og så stille det op som at man så kunne spare en halv pædagog mv. Det er og bliver populisme, og sagen er at grænsen for hvad kommunalpolitikere må før det bliver meget forargeligt bliver mindre og mindre i takt med EBs faldende oplagstal.

@ 10

Brugen af penge på “ordentlige møbler”, interaktive bænke, ligegyldige hjemmesider osv. er jo netop ikke småting som “bare handler om et halvt årsværk”.

Prisen på den interaktive bænk var ca. en million. Læg dertil projektledere osv. som rent faktisk er lønnet af københavnerne… For bænkens pris alene kunne små 20 københavnske institutioner få installeret et tidssvarende køkken. Så kan du så mene at “det da bare er småting” og det synspunkt trives jo fint hos ledige akademikere og kommunikationsfolk men ikke hos “almindelige mennesker.

Brugen af skattekroner på studieture til Antalya, Ontario og hvor de ellers rejser hen samt indkøb af nye møbler i tide og utide samt interaktive bænke, hjemmesider,brintbiler osv. er jo et symptom på hvorledes selvforståelsen i den kommunale forvaltning ser ud. Bemærk også at kommunale institutioner er pålagt at handle ind hos kommunalt anviste forhandlere hvorved prisen er højere end hvis institutionerne opsøgte det frie marked. Og Koncernservice tager sig jo betalt for at forhandle disse tåbelige aftaler på plads. Og hvert år skal der bruges nye københavnerpenge på undersøgelser af hvorfor Koncernservice er talentløs og hvert år viser det sig at de er rigtig dygtige…

Det er måske ikke en sag for DR, TV2 eller JP men at hverken Politiken eller Berlingske har det som et konkurrenceparameter at afdække Københavnsk kommunalt pengespild er da bemærkelsesværdigt.

At kalde den type journalistik for populistisk troede jeg ikke kom fra dig Jarl???

Men nu er du så heller ikke københavner længere
😉

@ 10

Med tilføjelsen af at symptomet udtrykker selvforståelsen. ALTSÃ… at det kommunale projekt først og sidst handler om at lette borgernes hverdag i henhold til at sikre drift af institutioner, skoler, ældrepleje samt sørge for at infrastrukturen er fornuftig.

Var det ikke en kvart million der angiveligt udløste vejsaltningsproblemer sidste år?

Pengene er en ting den anden er alle de medarbejdere i forvaltningen der beskæftiger sig med at andet end kommunale kerneydelser.

Igår blev jeg på Gl. Kongevej overhalet af Bo Asmus Kjeldgaard der cyklede på en miljøvenlig cykel med dynamolygter. Naturligvis finansieret af Københavns Kommune. Bo-drengen skal jo ikke selv bekoste en cykel og der skal naturligvis være nogle projektmedarbejdere på cykelprojektet…
For et par dage siden, i anledning af forskningens døgn hvor Rådhuspladsen lignede slagmarker i Libyen havde kommunen opstillet deres “mobile kondi-motionsvogn”!!! At kommunen overhovedet har en sådan fætter er jo ren-dyrket idioti men med alle de projektmedarbejdere som skal opfinde nye opgaver til dem selv bliver det jo resultatet.
Og sidste år hvor sundhedsborgmesteren brugte penge på at anlægge hinkerude på rådhuspladsen for at gøre opmærksom på at man kan bruge byens rum til at dyrke motion. (Jesus fucking christ) Min søn var dernede og hinke og fik flag, hinkesten og kridt… Iiiiihhh hvor var vi alle glade!!! De kunne have knaldet de 900.000 af på at trimme de eksisterende legepladser i stedet for at promovere en talentløs sundhedsborgmester og så i øvrigt fyre de projektmedarbejdere der fandt på den idiotiske ide!

Hvis du vil ha’ flere eksempler på “forargelses-populistiske” projekter siger du bare til… 🙂

Populistiske projekter:

1. Ritt Bjerregårds dørmåtter som blev plastret til på Råhuspladsen samt udleveret til institutioner og offentlige myndigheder.
Jeg gentager: DØRMÃ…TTER
2.
http://reklamernejtak.nu/
http://www.youtube.com/watch?v=L-mqqrN4NiU&feature=player_embedded
Hvem helv… har fundet på at Københavnerne skal være med til at finansiere den kampagne??? Hvorhenne i den kommunale styrelseslov er der mandat til at misbruge kommunens penge på den måde???
Men ok! Ret skal være ret. 398 personer har set deres reklamevideo på Youtube og hele 192 synes “godt om” via Facebook…

Come on Jarl – Træd i karakter! Og andre må meget gerne bringe flere eksempler.

PS. en borgerlig KØBENHAVNSK politiker kan jo oprette en hjemmeside hvor vi kan få udstillet misbruget i Københavns Kommune. (jeg har ca. 900 flere eksempler 🙂

3.
http://www.2100.nu/

Hovedparten er finansieret af Københavns Kommune.
Jubiiiiiiiiii…. Tjek hjemmesiden og læs årsrapporterne. Fantastisk eksempel på at Københavns Kommune har udviklet sig til et aktiveringsprojekt for ledige akademikere… 🙂

Vedr. 2010.nu

så læg mærke til at Københavns Kommune, ifølge årsrapporten, er den største bidragsyder – MEN at man ikke har fundet bannerplads til den nederst på siden hvoraf “sponsorene”(samarbejdspartnere) fremgår.

I wonder why… Jarl er det også bare noget populistisk nidkærhed at skrive om dem? 🙂

Christian. Du sparker en åben dør ind og tillægger mig synspunkter jeg ikke har.

Just for the record: Jeg er enig i at medier skal og har lov til at gennemlyse kommunalpolitiske beslutninger, men der er i min verden en nedre grænse.

Jeg synes det er ok at kommunalpolitikere skal sidde ordentligt og at rådhusene ser flotte og præsentable ud. Gerne med dyre danske designermøbler.

Jeg synes også det er ok at kommunalpolitikere rejser og får lov at spise en god middag mv.

Der er andre der mener at de skal leve på en sten og alt skal være skrabet. Det er ikke mit synspunkt.

@ 16

Det har du da vist ret i. Men hvis Computerworld undlod at skrive om den kommende Ipad 12 så ville du sikkert synes det var lidt mærkeligt.

Hence…: EB lever af at skrive historier a la Køge-sagen… Og når de vælger at tage brødet ud af deres egen mund så ryger Jarl på konspirationsvognen…

16. Selv Politiken og DR behandler – nu – sagen.

Miki Mistrati – som jo er blevet nr. 2 på bladet -har jo i presselogen fortalt, at der slet ikke er nogen sag. Hvilket Se og Hørs redaktør gav ham ret i…

Tænk engang 🙂

Poul Madsen mener åbenbart at jeg er et psykatrisk tilfælde:

http://www.mediawatch.dk/artikel/jarl-cordua-poul-madsen-har-indgaaet-aftale-med-s

“Manden er jo komplet ude i hampen – man kan tydeligt se, at distrikspsykiatrien ikke virker. Intet af det, han skriver, er rigtigt – og det er iøvrigt ikke første gang, han sviner mig til. Men da ingen gider lytte til hans perfide pladder bliver han mere og mere desperat og råber højere og højere for at få 10 sekunders opmærksomhed,” siger han til MediaWatch.

Madsen mener at jeg ikke bliver taget alvorligt.

Lidt underligt når jeg ellers tidligere er blevet brugt af Ekstra Bladets journalister som kilde.

Men det er OK, så behøver jeg ikke at tage telefonen, når eller hvis Ekstra Bladets journalister ringer i fremtiden 🙂

@ Jarl

Du er i en transformationsproces… Bider Peter “ulven” Mogensen i haserne…

Der er nok INGEN som er uenige i at politikere skal sidde ordentligt.

Hmmm… De skal rejse og spise… For Københavnernes skyld? Det er trods alt os der betaler deres rejser, middage og drikkepenge. Nu bor du så i en anden kommunene men lur mig om du ikke ville finde det betænkeligt om politikerne der rejste rundt OG at disse rejser på ingen måde bidrog til at skabe værdi for jer borgere.

Tidligere havde du mere fokus på KK. Det har du ikke længere. Men at du ikke kan se det oplagte i at borgerlige politikere kan profitere på
1. at vise tillid til institutioner og skoler
2. afsværge komplet idiotiske projekter

er mig lidt gådefuldt. Bortset fra dine, rimelige, “angreb” på “tossen med næsen” så er du ved at blive lige lovlig konsensuspræget. MEN jeg læser gladeligt fortsat med så lad nu være med at skrive at jeg bare kan lade være med at læse med… 🙂

21. Jeg har hele tiden forsøgt at udelade det polemiske i mine “rådhusrapporter” og fremstå neutral. Det er nemlig den opgave, der er blevet stillet mig af min arbejdsgiver “Bryggebladet”.

Jeg kan sagtens se at borgerlige og alle andre politikere kan profitere på de to sager.

@ Jarl

Ang. konspirationen Thorning/S-Poul Madsen (så er den altså lige lovlig strammet og rimelig kontra-intutiv)
Han siger jo ikke at du ikke bliver taget alvorligt. Det han siger er at din konspirationsteori ikke bliver taget alvorligt. Hvilket nok ikke er helt ved siden af. Du bør lige tjekke med kilden igen. Og er den så god som du angiver så burde denne da kunne forsvare den. Om ikke ved navns nævnelse så ved mødedatoer, referater eller lignende…

@ 21

Well…, jeg vidste ikke du havde aftale med mediet. Det ændrer selvfølgelig lidt på det hele.

23. Christian. Jeg er inde under distriktspsykatrien,

Jeg stoler på min kilde. Jeg bemærker i øvrigt at Madsen ikke benægter at han jævnligt mødes med Helle Thorning.

25 Jarl… Slap nu af! Nu skal du ikke blive sensitiv. Du er trods alt ikke, udokumenteret, sød ved manden.
– Medarbejdere der skammer sig
– Et bestyrelsesmedlem der vil skille sig af med ham
– At han lader avisens økonomi være afgørende for redaktionelle beslutninger

Det er jo bare the name-blame-game…

Skal du vinde denne sag på de ydre linier skal der mere til. Du er selv en ret skarp analytiker og med de udfald du er kommet med, uden dokumentation endsige indicier, så står du pt. svagt.. Sådan er det bare. Så hop op på sadlen og kæmp videre!

(Jeg tror ikke en dyt på en “stiltiende aftale omkring massageannoncer” og jeg tror heller ikke på nogen anden form for, vidtrækkende, underhåndsaftale mellem HT/S-Poul Madsen/EB og det er der heller ikke mange andre der gør. Er en sådan aftale tilfældet så er Cavling prisen i hus samt et kapitel i fremtidens historiebøger da der jo er tale om magtmisbrug i fjerde potens)

Du er sej men lad nu Poul Madsen sejle rundt i dødssejleren med Miki…

26. Jeg slapper helt af 🙂 Lytter, observerer og beskriver.

Men jegt er da ligeglad med at der er nogle, der bliver sure over, hvad jeg skriver. Det oplever jeg så tit.

Poul Madsens liv består i at få sine journalister til at spekulere og blæse små ting op til katastrofer og skandaler. Nu får han lidt af sin egen medicin og så er det galt…

Der er snart mere forargelse over, at jeg viderekolporter rygter, spekulation mv. om Madsen end om at han smed en uskyldig mand på forsiden for ungepigemord.

Det siger jo alt om proportionerne 😉

Her er i øvrigt en “ulækker” artikel:
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article1548446.ece
Mikael Rømer er nok at sammenligne med en kniv fra Tiger-butikken

Hvem har hyret håndværkeren? Lene E. eller Naboen???
Hvem har nogensinde hørt om et RUT-register?

Og læser man artiklen rigtigt så er der ekstrem bias mellem indhold og overskrift.

FAKTA: LENE E har hyret en entrepanør til at renovere taget.
Entrepanøren anvender “måske” ulovlig arbejdskraft.
OVERSKRIFT: UKLAR… ULOVLIG ARBEJDSKRAFT SKAL HAVE KONSEKVENSER FOR LENE E

Pressenævnet kan da tage sager op af egen drift ikk’?
(Skam over Mikael Rømer der ikke er journalist! Eller måske nok har gået på journalisthøjskolen hvor en forvildet due ville kunne klare optagelsesprøven på den halve tid af de 40 minutter)

Fortsæt det gode arbejde, Jarl!

Alle begavede mennesker i dette land hader Poul Madsen.

Tankevækkende at EB nu endnu engang angriber Lene Espersen i en sag, der helt åbenlyst ikke er kød på, mens oppositionen tilsyneladende er totalfredet!

Media Watch

Ole Nørskov har vist kun været tilknyttet Børsen i en kortere periode og alligevel kender han alt til mediebranchen. Og kan berette at journalister er MEEEEGET dygtige og at disse ikke lader sig styre af en chefredaktør.
Tillykke til dem der betaler for abbonement hos Media Watch. (En gæt går på at Københavns Kommune smider en lille million til dem årligt)

@28 Det kommer vel ikke som den store overraskelse at Lene E og de andre velhavere ude i Dragør benytter ulovlig polsk arbejdskraft. Hvordan skulle de ellers få råd til deres luksushuse i lille skatteplagede DK.

Noget helt andet. I Berlingskes Politiko er der et interview med Sass Larsen. Sass afslører her, at han også kan være noget så sjælden som en reflekteret politiker.
Hans overvejelser over politikernes micromanagement er gode, man kan håbe at blå blok har læst det.

Niels C og ligesindede:

Sass Larsen er et produkt at ideen om en klasse der ALDRIG har haft et arbejde endsige ønsket om et sådan. Sass Larsen er karrierepolitiker hvilket egentlig blot vil sige at han er visionsløs. Forhåbentligt er hans tanker ikke noget blå blok tager til sig – med mindre de er fornuftige. Selv en blind høne kan som bekendt lægge æg…(hehehe – en god variant som udstiller inkompetencen lidt skarpere…)

28. Ja, jeg blev også godt irriteret over den artikel. Jeg er ingen fan af Espersen, men den artikel er langt under lavmålet.

Christian, du taler tilsyneladende som du har forstand…
Hvis du havde sat en smule ind i de ting, du ytrer dig om her ville du vide, at optagelsesprøven på Journalisthøjskolen ikke tager 40 minutter, men derimod tager omkring 8 timer. Den prøve, som du henviser til, er blot en ud af syv delprøver, og omhandler almen viden. Derudover er der cirka seks andre prøver, hvor aspiranterne bliver testet i vidt forskellige genrer…

Jarl
Du skal ikke forsøge at komme ned på Poul Madsens niveau. Dér er han meget mere erfaren end du, og har flere ressourcer.

Du citerer ham for at skrive:
“Intet af det, han skriver, er rigtigt”

Og så skriver du: “Jeg bemærker i øvrigt at Madsen ikke benægter at han jævnligt mødes med Helle Thorning”

Det hænger ikke helt sammen som jeg ser det.

Michael du taler som om du er journalist…

På samtlige netmedier har der kørt en banner “Er du klog nok til at blive journalist”? Det er ganske klart der skal mere til at end at svare på rigtigt i Knold & Tot testen men at give 40 minutter til at svare rigtigt på mindst 25 spørgsmål er da pinligt og ligeledes pinligt at sælge ideen under rubrikken: Er du klog nok til at blive journalist?

Kan man ikke på under 30 minutter svare rigtigt på mere end 30 spørgsmål er man formentlig godt gammeldagst dum!

Og nej prøven omhandler ikke almen viden men tjener som mediestunt der berettiger jeres løn. Ta’ blot Mikael Rømer EB… At være journalist er ikke et adelsmærke.

Tillykke med at forsøge at forsvare den idiotiske prøve som henvender sig til Paradise Hotel segmentet. EB får sikkert brug for dig inden længe. Kendte rockere færdes hyppigt i Dragør. Som sendebude for Lene E.???

@ 39

Kom nu ud af busken Jarl!!!

Er du ude i en art Gonzo-ærinde som går ud på at “demonstrere” tåbelig journalistik på, i dette tilfælde, EBs præmisser?
Eller
Står du virkelig på mål for at der foreligger en art aftale mellem HT/S og Poul Madsen/EB omhandlende positiv mediedækning mod fredning af massageannoncer?

Den er rimelig klar…. Svar nu! 🙂

Nu finder jeg dit ps nogenlunde lige så troværdigt som konspirationsteorier ang. månelandingen, mossads rolle i 9/11 og andet rall, men det undre mig alligevel at der ikke er nogen som har efterprøvet tesen?

Mig bekendt går de Radikale ikke ind for at forbyde sexkøb, hvorfor der ikke vil være flertal for dette under en rød regering – hvorfor i al verden skulle Poul Madsen så sælge ud af det dyrbareste han har (sin redaktionelle linie) for at handle med HTS? Hvis han endelig er så bange som du mener, ville han vel kunne handle sig frem til en løsning væsentligt billigere hos de radikale?

Udover teorien lyder komplet utroværdig i mine ører, så virker den altså heller ikke voldsomt gennemtænkt..

Well…, jeg må så bare indrømme at den vurdering er omtrent så søgt som noget kan blive.

Og Thomas Haugaard nu skal du ikke få våde drømme!!!! Jeg tror Jarl har fået en tak for meget sol hen over påsken og det kan ske for selv den bedste… 🙂

44. Uden at ane det vil jeg tro at alle redaktører på de større danske dagblade kan få kaffemøder hos HTS, hvor jeg vil tro at der bliver snakket baggrund, såvel som konkret poltik – men derfra og så til at man laver den slags underhåndsaftaler er der altså ret langt.

Er du i øvrigt ikke enig i at – hvis din teori er rigtig – så ville Poul Madsen formentligt kunne handle sig væsentligt billigere hjem hos de radikale end ved HTS?

PS- den generelle opfattelse hos S. (ang. Poul Madsen) er at selv om han er pt. virker til at være på ‘vores side’, så er der ingen som ville betro ham den mindste hemmelighed med mindre det selvfølgelig er taktisk/politisk opportunt – vi forventer sådan set at når vi sidder på taburetterne er det vores tur til at står for skud med ‘skraldespandsjournalistik’ – hvorfor det igen ikke giver mening at HTS skulle lave så kontroversiel en aftale med ham.

Jarl – hvis din kilde ved det og kan på en eller anden måde bevise det eller bare finde flere, der ved det, skal I sgu da gå videre med den sag til én af de store aviser.
Og jeg tror i øvrigt på det. Du tager jo næsten aldrig fejl.

47

Hvis historien skulle være sand er det godt nok en kæmpe chance at tage for Thorning.
At du har en kilde på det viser blot at den slags er umuligt at holde hemmeligt og tænk hvis der var håndfaste beviser.

Det ville kunne ødelægge hendes chancer hvis det kunne bevises at hun sælger politisk indflydelse til udvalgte aviser.
Konsekvenserne hvis det kunne bevises gør nok at mange tvivler på historien.

45,46,47.

Jeg tror ikke på en aftale. Men udelukker ikke at der eksisterer en “fælles forståelse”. Det kan sagtens foregå under sådan en samtale.

Madsen har før blandet sig i historier, som han ikke mente var værd at forfølge, og han kan da også deltage i prioriteringen af hvilke historier der skal graves i. Er det ikke det som er en redaktørs job? Men naturligvis bruger han ikke en politisk argumentation. Det er da ikke nødvendigt.

Hvad er ellers forklaringen på, at EB stort set freder Thorning og co, men driver klapjagt på de blå?

Nej Thorning laver ingen formelle eller uformelle aftaler. Det er hun alt for begavet til. Men hun kan da godt lade Madsen forstå, at deres sexannonceforretning ikke er noget fokusområde for en ny regering at få ødelagt.

@ 48

Hvad er ellers forklaringen på, at EB stort set freder Thorning og co, men driver klapjagt på de blå?

At røde marsmænd har invaderet jorden? (as good as yours)

(Eller at EBs kuld af journalister og i særdeleshed redaktionen ELSKER historier om “magthaverne” hvorfor historier om opppositionen fortrænges. Det er jo ikke vildt nyt at EB siden midtfirserne ALENE er gået efter den siddende regering. Nu står VK så efter nogles opfattelse til at tabe valget og så klandres EB for kun at være nidkære (og løgnagtige og ulækre) overfor regeringen. Sandheden er nok bare at 1. EBs journalister er talentløse 2. EB jager ikke oppositionen! Skulle Gucci-Helle overtage magten vil de nok oppe sig. Var det i øvrigt ikke EB der fandt på navnet Gucci-Helle?)

Hahaha… TV2Nyhederne har netop vist et interview hvis journalistiske kvaliteter kan måle sig med Poul Madsens næse…
Vestager som tvivlende ansvarlige faderfigur…

Eneste problem er at Jarlen, Krause, Ulven Peter samt Michael “det var altså et betydningsfuldt job jeg havde dengang dine børnebørn var unge” Kristiansen “leger” med! Når det er så indlysende at historien alene er en spinoffensiv. At tie er nogen gange guld Krause og Jarl og jer andre… I stedet for at lege “Hvsi ditten sker så vil datten ske men eftersom ditten ikke sker er det alligevel muligt at datten sker…”

@38 Jarl, læs lige hvad jeg skriver en gang til. Jeg tror du har misforstået mig.

Hvis Poul Madsen skriver, at alt hvad du skriver er forkert, så har han ingen grund til at benægte møder med Thorning.

For ikke at nævne dagens nye lavpunkt i Ekstra Bladet-derouten – Erik Skov taget i bussen uden gyldig billet. Man savner ord.

Det kan ikke skrives mere korrekt.
Poul Madsen er den klart dårligste og mest uduelige EB nogensinde har fanget.
Hans sprog er som en på 12 år. Hans tankegang er begrænset, som en på 12 år.
Det værste er dog, at han permanent prøver at have holdninger, hvor han tror hans læsere er.
Hvordan en ledelse kan forfremme en mand der laver et underskud på 500 millioner er en gåde i sig selv.
Fyr den idiot.

Lukket for kommentarer.