Kategorier

Win one for Finn

I fredags omkom Brian Mikkelsens spindoktor Finn Möbius i en voldsom trafikulykke, og min sympati går til hans kone og familie.

Finns tragiske og alt for tidlige død som blot 49-årig har naturligvis også rystet dem af os i det politiske miljø, der i mere eller mindre grad kendte ham. Jeg vil ikke sige, at jeg kendte Finn, men han og jeg er stødt på hinanden on-and-off de sidste 15 år og især her på det seneste, hvor han fungerede som Mikkelsens særlige rådgiver.

Jeg drak en kop kaffe med Finn for nogle måneder siden, hvor han tydeligvis nød sit nye spændende job med at kæmpe for sin minister, sit partis farver og at udøve sit fag i forreste frontlinje. Han udstrålede både stor energi og glødende entusiasme og ikke mindst optimisme samt tro på regeringsprojektet og de konservatives rolle i en tid, hvor den måske er sværere for så mange andre at få øje på.

Det er en vis symbolik i, at Finn '“ en ægte partisoldat – døde i tjenesten 'med støvlerne på' på vej i bil fra sin bopæl til en K-kredsformand for at hente valgbrochurer. Hvis Finn kunne råbe fra det hinsides til sine partifæller, så er jeg sikker på, at det ville være noget i stil med en opfordring a la 'Knute Rockne' i skikkelse af Ronald Reagan: “Tell ’em to go out there with all they got and win just one for the Gipper.”

Hvil i fred, Finn. Jeg vil forsøge at huske dit glade drengede smil.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

En kommentar til “Win one for Finn”

Tak for dine velvalgte ord Jarl.

Æret være vores ven Finns minde.

Lukket for kommentarer.