Kategorier

Sass, Sohn og Samuelsen i “Cordua & Steno”

I dag torsdag kl. 14-16 på Radio 24-Syv tager vi – min medvært Torben Steno og jeg – en debat med lytterne om de tre personsager, der kører p.t., og som der er meget delte meninger om. Med til at perspektivere personsager er Christiansborg-kender, foredragsholder m.m. Bente Dalsbæk. I 2 time får vi besøg af Weekendavisens Hans Mortensen, der samme dag udkommer med sin bog 'Den Røde Tråd', der handler om SFs historie fra stiftelsen for 50 år siden og frem til i dag, hvor partiet sidder i regering. Sidst, men ikke mindst, skal vi tale Euro-krise med et af de få tilbageblevne EU og Euro-entusiaster, MF Sofie Carsten Nielsen, der tillige er de radikales EU-ordfører. Man må meget gerne ringe ind – under programmet – med spørgsmål og kommentarer på 20 247 247 eller skrive til os her på Facebook.

Stay tuned!

Fik du ikke hørt den første udsendelse med Henrik Dahl, Ole Birk Olesen, Martin Henriksen og Pernille Rosenkrantz-Theil? Så har du chancen her, hvor du kan høre en times sammendrag af udsendelsen.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

7 kommentarer til “Sass, Sohn og Samuelsen i “Cordua & Steno””

Synes stadig, at I er værd at høre på. 😉

Men; og ikke ment som kritik: Hørte ikke hele programmet, men der var åbenbart i starten kludder i oplysningen af tlf.nr. Helt ærligt JC så hjælper det jo ikke lytterne meget, når du tager over og meddeler, at nummeret er 20 24 7, 20 24 7 (Hæ!)

Jarl Cordua interviewer Andreas Karker og Thomas Krog om deres bog “Luksusfælden” om parret Henriette Kjær og Erik Skov-Petersens forunderlige liv på BogForum i dag fredag kl. 15.30 på Balkonscenen. Vel mødt!

@Jarl

Helt æligt Jarl, med al mulig respekt så er Henriette Kjær (og hendes mand) yesterday news. Skulle i ikke prøve noget lidt mere aktuelt?? og samtidig virklighedsnært, (og ikke emner som ‘privatisering af Kongehuset’).

Men ellers et glimrende interview med Henrik Dahl.

5. Du har misforstået noget. Vi har ikke lavet radio om Henriette Kjær og hendes mand. Det var et interview med forfatterne til en bog om parret, som jeg lavede på Bogforum i weekenden. Læs dog hvad jeg skriver, menneske!

Man får jo mistanke om at du overhovedet ikke har hørt udsendelsen siden du kan skrive som du gør? 😉

Lukket for kommentarer.