Kategorier

Konservativ fremtid, unge borgerliges EU-skepsis og demokratiernes krise i “Cordua & Steno”

I dag torsdag kl 14.00 i “Cordua & Steno” på Radio 24-Syv (102,3 MHz i København) diskuterer vi i 1. time, hvad man skal gøre med Det kriseramte konservative Folkeparti. Debatten tager vi med Liste C's hushistoriker Ditlev Tamm og forfatteren Nikolaj Bøgh, der repræsenter initiativet 'Konservativ Konsensus', der netop har sat sig i spidsen for en ideologisk redningsaktion.

Kl. 14.30 tager vi en debat mellem Venstres Eva Kjer Hansen MF og VU's nye formand Morten Dahlin om de unge borgerliges efterhånden udbredte skepsis mod EU og Euroen.

EU og de vestlige demokratier er i krise. Af frygt for at gennemføre ubehagelige reformer træder de folkevalgte tilbage og overlader ansvaret til teknokrater. Samtidig dominerer verdens største teknokrati Kina klodens økonomi. Kan demokratierne moderniseres så de igen bliver handlekraftige? Den debat tager vi i 2. time kl. 15.00 med tidligere udenrigsminister Per Stig Møller, Politikens chefredaktør Bo Lidegaard og demokratiforsker Henrik Bang.

Update mandag den 28.11.11 Hør 1. time af udsendelsen her. Lyt til 2. time af udsendelsen her.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

6 kommentarer til “Konservativ fremtid, unge borgerliges EU-skepsis og demokratiernes krise i “Cordua & Steno””

Morsomt som flere af principperne på ‘k-konsensus.dk’ handler om, at statens rolle skal være begrænset og ikke må fortrænge privatsfæren og borgernes eget ansvar og frie valg – når det konservative folkeparti om noget netop har stået for det fuldstændigt modsatte i årevis..

Lukket for kommentarer.